Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najskôr ich vystrašil, potom prekvapil: Matt Damon si takto vystrelil z fanúšikov

Matt Damon
Matt Damon (Zdroj: SITA)

Zodvihli by ste telefón, keby vám volal Matt Damon (45) a potreboval by vašu pomoc? Hviezda filmovej série o agentovi Jasonovi Bourneovi si nedávno pre dobrú vec uťahoval z náhodných okoloidúcich. V štýle bourneoviek od nich žiadal spoluprácu pri fiktívnej špionážnej akcii. Projekt uskutočnili s cieľom vyzbierať peniaze pre organizáciu Water.org. Jej cieľom je pomáhať oblastiam rozvojových krajín ako je Afganistan, Etiópia a Čad, kde ľudia nemajú prístup k pitnej vode a hygienickým zariadeniam. Matt Damon je pritom spoluzakladateľom tejto organizácie.

Niekoľkým nič netušiacim náhodne vybraným ľuďom vparku vložil do rúk mobil muž včiernym okuliaroch ajediné, čo im povedal je, že tento hovor je pre nich. Na druhej strane hovoru bol pritom samotný Matt Damon, čo však volajúci nevedeli. Herec im pritom kládol otázky ako „Je okolo teba krv?“ adával im rôzne inštrukcie vštýle akčných bourneoviek.

Nie všetci však boli ochotní sneznámym hlasom spolupracovať, niektorí vystrašení telefón odhodili, iní boli zmätení aniektorí si dokonca ztelefonátu uťahovali. Tých, čo ale Damonov hlas počúvli anasledovali jeho inštrukcie, čakalo prekvapenie. Na konci „tajnej akcie“ sa nielenže stretli sMattom Damonom, ale dokonca od neho dostali aj pozvanie na júlovú premiéru najnovšieho filmu Jason Bourne, ktorá sa bude konať vLas Vegas.

„Nabudúce, keď vám niekto zavolá s podobnýmiinštrukciami, nepočúvnite ich,“ povedal herec so smiechom jednému z tých, ktorých týmto spôsobom sám nachytal.

Viac o téme: Matt DamonJason Bourne
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu