Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Miláčik žien Hiddleston je zamilovaný až po uši: Vášnivé FOTO ako dôkaz!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram)

Anglický herec Tom Hiddleston sa do pozornosti médií dostal najmä kvôli svojmu novému ženskému objavu. Len prednedávnom totiž začal randiť s americkou speváčkou Taylor Swift. Vášnivý románik sa premenil na skutočnú lásku.

Speváčka sarozišla so škótskym dídžejom a producentom Calvinom Harrisom, s ktorým tvorila pár od marca 2015. Pomerne rýchlo si však našla adekvátnu náhradu. Teraz sa všakzdá, že to už nie je iba obyčajný flirt, ale ozajstná láska. Svedčí o tom aj záber, ktorý vznikol u najlepšej kamarátky Taylor Swift.

Miláčik žien Hiddleston je
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram)

Zamilovaná dvojica sa jednoducho nedá prehliadnuť.Tom Hiddleston s pohárom v ruke a v objatí nádhernej speváčky ničia všetky špekulácie o krátkodobom letnom flirte.Naozaj pôsobia veľmi zaľúbene a plní vášne.Hercovi sa v žiadnom prípade nedá čudovať, jeho láska totiž ukázala ajparádne telo v pruhovanýchplavkách. Veď posúďte sami.

Miláčik žien Hiddleston je
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram)

TomHiddleston je absolventom prestížnej Kráľovskej akadémie dramatických umení. Spočiatku sa objavoval v televíznych filmoch a seriáloch. Do širšieho povedomia verejnosti sa dostal v roku 2011, keď stvárnil spisovateľa Francisa Scotta Fitzgeralda v romantickej komédii s prvkami fantasy Polnoc v Paríži Woodyho Allena, ľstivého Lokiho v komiksovke Thor a objavil sa aj v historickej dráme Vojnový kôň Stevena Spielberga.Momentálne je však známy predovšetkým kvôli vzťahu s prekrásnou speváčkou.

Miláčik žien Hiddleston je
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Tom HiddlestonTaylor Swift
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu