Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Srdcervúci odkaz Halle Berry: Zastavme nezmyselné zločiny, zmeňme svet!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA)

Mnoho hollywoodskych celebrít sa vyjadruje k nedávnej streľbe v americkom štáte Minnesota, pri ktorej prišiel o život muž čiernej pleti. Belošský policajt vtedy viackrát postrelil černocha sediaceho za volantom, ktorý zraneniam podľahol. Americká hviezda Halle Berry (49) na svoj instagram pridala fotografiu syna Macea s naliehavým a srdcervúcim odkazom, aby sa podobné veci vo svete viac nestávali.

„Aká je budúcnosť môjho syna, ktorý ma tmavú pleť?“ napísala herečka. Pridala sa tak kmnohých americkým hviezdam, ktoré odsúdili nedávny incident, pri ktorom pravdepodobne úplne zbytočne prišiel oživot ďalší černoch.


Mohlo by vás zaujímať:Pri pohľade na krásnu Halle Berry zabudnete dýchať: MŇAU, mačička je spať!


49 ročná herečka má okrem dvojročného syna Macea aj osemročnú dcéru Nahlu. Svojich fanúšikov na sociálnej sieti zároveň poprosila, aby neboli vživote len divákmi, ale aby sa sami snažili nájsť spôsoby, ako zmeniť svet na lepšie a hlavne bezpečnejšie miesto.

Halle Berry
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/Halle Berry)

„Naše deti nás potrebujú, takže namiesto veľkého sentimentu tu na sociálnej sieti radšej sľubujem, že nájdem spôsob, ako sa zapojiť apomôcť,“ napísala. „Prosím, urobte to isté. Môžete začať tým, že budete tlačiť na miestnych politikov, zákonodarcov avládnych úradníkov práve teraz. Nech nás je počuť.“ Herečka zároveň označila podobné incidenty za zbytočné anezmyselné zločiny.

Vpodobnom duchu sa na sociálnej sieti vyjadril ispevák Drake. „Je nemožné ignorovať, že vzťahy medzi komunitami ľudí tmavej abielej pleti sú stále rovnako napäté ako pred desiatkami rokov,“ napísal hudobník.

Viac o téme: Halle BerryStreľbaStrach
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu