Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najkrajšia správa na svete: FOTO Tesne pred štyridsiatkou sa jej to konečne podarilo!

Liv Tyler Zobraziť galériu (2)
Liv Tyler (Zdroj: Instagram)

Americká herečka Liv Tyler sa stala trojnásobnou matkou. Tridsaťdeväťročná rodáčka z New Yorku priviedla 8. júla na svet svoju prvú dcéru, ktorej dali spolu so snúbencom a otcom dieťaťa Davidom Gardnerom meno Lula Rose Gardner. Herečka sa už dávnejšie vyjadrila, že po dcérke veľmi túžila.

Bábätko po narodení vážilo približne 3400 gramov. Americkému týždenníku People potvrdili radostné informácie zástupcovia herečky, ktorá o narodení tretieho potomka informovala v nedeľu prostredníctvom služby Instagram, kde tiež zverejnila fotografiu dcérky v otcovom náručí.

Najkrajšia správa na svete:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram)

Snúbencom sa vo februári 2015 narodil syn Sailor Gene, pričom Tyler má z manželstva s hudobníkom Roystonom Langdonom jedenásťročného syna Mila. Gardner, ktorý sa živí ako športový agent, má zas z predchádzajúceho vzťahu syna Graya.

Liv Tyler, ktorá je dcérou Stevena Tylera z Aerosmith a niekdajšej modelky Bebe Buell, sa stala známou vďaka úlohe v dráme Zvodná krása (1996). Hrala aj vo filmoch ako Empire Records (1995), Armageddon (1998), Onegin (1999), Začalo sa to jednej horúcej noci (2001), Otcom na plný úväzok (2004), Samotár Jim (2005), Oni (2008) alebo Neuveriteľný Hulk (2008). V trilógii Pán prsteňov z rokov 2001, 2002 a 2003 stvárnila elfku Arwen. Účinkuje tiež v mysterióznom seriáli Pozostalí (2014).

Viac o téme: Liv Tyler
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu