Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Jennifer Aniston došla trpezlivosť: Fúha, otravným novinárov a fotografom poslala drsný odkaz!

Larry King Zobraziť galériu (4)
Larry King (Zdroj: SITA)

Jennifer Aniston (47) zrejme hnevajú nekončiace dohady o jej tehotenstve a najmä paparazzi v pätách, ktorí sa snažia o čo možno najpresvedčivejší záber, ktorý by potvrdil, že hviezda konečne čaká bábätko.

Preto sa rozhodla vyriešiť túto otázku raz a navždy a v oficiálnom utorkovom vyjadrení pre The Huffington Post. „Aby bolo jasné, NIE som tehotná. Čo však som, je to, že som naštvaná,“ priznala. Zároveň dodala, že ženy môžu byť spokojné a šťastné s mužom aj bez neho a rovnako to je podľa herečky aj s potomkom.

Jennifer Aniston
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Youtube)


Špekulácie o herečkinom tehotenstve sú v posledných mesiacoch témou číslo jeden pre všetky svetové médiá. Tie sa o tému začali intenzívnejšie zaujímať po tom, čo paparazzi odfotografovali herečku s manželom Justinom Therouxom na dovolenke na Bahamách. Na snímkach sa herečke črtá výraznejšie bruško, ktoré nápadne pripomína práve tehotenské. Herečkin hovorca však vzápätí špekulácie poprel. Podľa neho bola Aniston len poriadne najedená.

Jennifer Aniston s manželom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

„Posledný mesiac mi ukázal, ako veľmi definujeme hodnotu ženy na základe jej rodinného a materského stavu,“ napísala Aniston vo vyhlásení. „Stále pretrváva názor, že ženy sú nejakým spôsobom neúplné, neúspešné alebo nešťastné, ak nie sú vydaté alebo nemajú deti.“ Zároveň vyzvala médiá, aby nechali takéto rozhodnutia na ženách samotných a aby na ne nevyvíjali tlak. „Nepotrebujeme byť vydaté alebo mať deti na to, aby bol náš život naplnený. Máme právo určiť, čo je pre nás to povestné "šťastne až do smrti".“


Mohlo by vás zaujímať:Krásnej Jennifer Aniston v žilách koluje kráľovská krv: Toto ste o nej nevedeli


Herečka sa vyjadrila aj k svojmu materstvu. „Jedného dňa sa možno stanem matkou a ak sa tak stane, budem prvá, čo vám to povie.“ Zároveň však dodala, že sa odmieta cítiť menejcenná len preto, že sa jej telo mení, alebo že sa poriadne naje. Narážala tak na otravné články a fotografie, podľa ktorých je tehotná aj 12 krát za deň.

„Spôsob, akým som v médiách vykresľovaná je jednoducho odrazom toho, ako vidíme a vnímame ženy vo všeobecnosti. Porovnávame ich so štandardom krásy, ktorý ale nie je reálny. Používame celebrity na zobrazenie tohto dehumanizujúceho pohľadu na ženy, ktorý je zameraný výhradne na fyzický vzhľad.“ uzavrela svoje vyjadrenie.

Viac o téme: Jennifer AnistonTehotenstvoPaparazzi
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu