Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nechutné odhalenie: Po mladučkej Hermione túžil aj Michael Jackson!

Emma Watson Zobraziť galériu (2)
Emma Watson (Zdroj: SITA)

Podľa lekára popovej hviezdy mala predstaviteľka mladej čarodejníčky Hermiony len jedenásť rokov, keď padla do oka Michaelovi Jacksonovi. Chcel si ju vziať za ženu!

Hoci je spevák Michael Jackson už niekoľko rokov po smrti, ešte stále vychádzajú na svetlo sveta nové škandály týkajúce sa jeho osoby. Najnovšie nechutné odhalenie priniesol jeho osobný lekár Dr. Conrad Murray. Pre dailymail.co.uk lekár, obvinený znepriameho usmrtenia Michaela Jacksona, povedal, že sňou spevák plánoval svadbu. Conrad Murray bol spevákovým osobným lekárom apo jeho smrti ho obvinili znepriameho usmrtenia speváka azavreli na 4 roky. Odsedel si však len polovicu svojho trestu.

Hermiona
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Warner Bros, telkac.sk)

Nielen čarodejníci z Rokfortu: Kde všade zahviezdili herci z Harryho Pottera?

Jacksonovou prvou voľbou bola dcéra bývalej detskej filmovej hviezdy Marka Lestera 12-ročnú Hester. Stačilo však, aby si pozrel niektoré zčastí populárnej série omladých čarodejníkoch aEmma Watson sa stala jeho hlavnou hviezdou. Túžil sa sňou oženiť včase, keď mala len jedenásť rokov! Podľa slov lekára ňou bol posadnutý až tak, že mal vdome vLA vystrihnutú jej hlavu zkartóna. Pre sympatickú Emmu Watson musia byť tieto informácie skutočne nepríjemné.

Viac o téme: Emma WatsonMichael Jackson
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu