Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Šokujúce odhalenie, otec Ledgera po rokoch prehovoril: Smrť si zavinil sám!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: internet)

Ak čakáte súcit, ste na zlej adrese. Takmer osem rokov po smrti Heatha Ledgera, ktorý podal v úlohe Jokera svoj životný výkon, prehovoril o tragických udalostiach jeho otec Kim Ledger. Obrnil sa a na adresu svojho syna prvýkrát nepoužil len teplé slová, ale priznal sám sebe aj svetu krutú pravdu.

„Všetko je to jeho vina,“ povedal na rovinu Ledgerov otec denníku Daily Mail Australia. Podľa jeho slov si za svoju smrť môže sám. „Nikto iný za to nemôže. Siahol po tabletkách a dal si ich do svojho systému. Za to nemôžete viniť nikoho iného. Je ťažké to akceptovať, pretože som ho tak veľmi miloval a bol som naňho neskutočne pyšný,“ pokračoval Ledger starší.

(Zľava) Heathova matka Sally, otec Kim a sestra Katie.
Zobraziť galériu (4)
(Zľava) Heathova matka Sally, otec Kim a sestra Katie.  (Zdroj: SITA)

Kim dodal, že hercova sestra Kate ho tesne pred smrťou varovala pred smrtiacou kombináciou rôznych tabletiek na predpis, ktoré bral. „Jeho sestra s ním noc pred smrťou telefonovala a hovorila mu, aby nekombinoval lieky na predpis s liekmi na spanie,“ pokračoval otec. „Povedal jej 'Katie, Katie, som v poriadku, teraz mi je dobre. Viem, čo robím.'. On však nemal poňatie, čo robil,“ dodal po rokoch Kim.


Mohlo by vás zaujímať: Život na samotke, zlomeniny, smrť: Pre Oscara riskovali svoje zdravie aj život


„Zmiešal niekoľko druhov liekov s práškami na spanie a teraz je preč navždy. Je to niečo s čím sa ja, manželka a jeho sestra musíme zmieriť,“ hovorí Kim. „Bol to mladý človek, ktorý neustále cestoval kvôli práci. Už ako dvojročný spalveľmi málo. Snažil sa stále cestovať, pracovať a robiť všetko, čo sa dá v krátkom čase.“

Heath s partnerkou Michelle Williams
Zobraziť galériu (4)
Heath s partnerkou Michelle Williams  (Zdroj: SITA)

Pitva a toxikológia neskôr ukázali, že Heath Ledger zomrel na akútnu intoxikáciu kombinácie oxykodónu, hydrokodónu, diazepamu, temazepamu, alprazolamu a doxylamínu. To sa mu stalo osudnýma 22. januára 2008 zomrel vo svojej hotelovej izbe v New Yorku na zástavu srdca. Zanechal za sebou dcéru Matildu, ktorú mal so svojou vtedajšou priateľkou Michelle Williams.


Mohlo by vás zaujímať: Na Jokera v podaní Jareda Leta sa môžete tešiť: Jeho výkon ohromil aj štáb​


Jared Leto si uctil Ledgera

Za úlohu Jokera získal Heath Ledger posmrtného Oscara. Je známe, že práve táto úloha priviedla Ledgera do stavov, v akých sa ocitol pred smrťou. Na to, aby stvárnil postavu Jokera čo najvernejšie, sa do nej musel ponoriť. Chcel zistiť, aké zlo naozaj je, psychopatovi sa dostal pod kožu a nakoniec to neuniesol.

Šokujúce odhalenie, otec Ledgera
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Ledgerovo stvárnenie vraždiaceho psychopata sa stalolegendárnyma to isté si myslí aj jeho nasledovník JaredLeto. „Je to jedenz najlepších hereckých výkonov v kinematografii vôbec,“ povedal herec.Jared Leto sa predstaví v úlohe Jokera v snímke Suicide Squad, ktorá sa svojej premiéry dočká už čoskoro, už teraz v auguste.

Viac o téme: Heath LedgerKim Ledger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu