Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hviezdny Orlando dostal netradičnú úlohu: Profesionálni cyklisti terčom výsmechu!

Orlando Bloom
Orlando Bloom (Zdroj: SITA)

Anglický herec Orlando Bloom doplnil obsadenie mokumentu Tour de Pharmacy, ktorého tvorcami sú Andy Samberg a Murray Miller. Pripravovaná komédia si bude uťahovať z profesionálnej cyklistiky a s ňou spojeného dopingu.

Prvý menovaný si v snímke zahrá jednu z hlavných úloh, zatiaľ čo druhý je autorom scenára. Obaja sú tiež výkonnými producentmi novinky, ktorá si bude uťahovať z profesionálnej cyklistiky a s ňou spojeného dopingu. Okrem spomínaných Blooma a Samberga si vo filme zahrajú aj Daveed Diggs, Will Forte, Julia Ormond, Phylicia Rashad, Dolph Lundgren, John Cena, Mike Tyson či Nathan Fielder. Réžiu dostal na starosť Jake Szymanski.

Mokument alebo dokukomédia je typ filmu alebo televízneho programu, v ktorom sú vymyslené udalosti prezentované v dokumentárnom štýle so snahou vytvoriť paródiu.

Tridsaťdeväťročný Orlando Jonathan Blanchard Bloom je známy z filmových sérií Piráti Karibiku a Pán prsteňov, pričom elfa Legolasa, ktorého stvárnil v trilógii Pán prsteňov, si zahral aj v dvoch snímkach z trojdielnej adaptácie knihy Hobit s podtitulmi Smaugova pustatina (2013) a Bitka piatich armád (2014). Okrem toho sa predstavil aj vo filmoch ako Čierny jastrab zostrelený (2001), Trója (2004), The Calcium Kid (2004), Kráľovstvo nebeské (2005), Elizabethtown (2005), Traja mušketieri (2011) alebo Zulu (2013).

Viac o téme: Orlando BloomTour de Pharmacy
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu