Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dcéra Robina Williamsa si uctí jeho pamiatku: Je ten čas v roku a ja zmiznem!

Zelda Williams Zobraziť galériu (5)
Zelda Williams (Zdroj: SITA)

Zelda Williams, dcéra zosnulého Robina Williamsa, dnes oznámila nečakanú vec. Na chvíľu zmizne. Presne tak. Pri príležitosti druhého výročia úmrtia legendárneho komika si dá pauzu os sociálnych sietí. Spravila tak aj minulý rok, zrejme sa z toho stane tradícia.

Zelda uverejnila na sociálnu sieť Twitter "tata" správu, v ktorej svojím viac ako 247-tisíc nasledovateľom vysvetľuje, prečo sa rozhodla vziať si pauzu.

Zelda Williams
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať:Najlepší filmoví učitelia: Škola s nimi je zážitkom


„Takže, opäť je ten čas v roku. Spravím si ďalšiu pauzu od sociálnych sietí. Pre tých, ktorí sa stále pýtajú prečo, je to preto, aby ľudia mohli v pokoji spomínať na môjho ocka bez toho, aby som ich bombardovala príspevkami," začala svoj príspevok mladá herečka.

„Budem navždy vďačná svetu za všetku lásku, ktorú má a vždy prechovával k mojmu otcovi,“ poďakovala všetkým priaznivcom Robina Williamsa. „Ale zo zrejmého dôvodu je občas veľmi ťažké byť druhom akejsi verejnej nádoby pre všetok ten sentiment, ktorý ľudia zdieľajú, a zároveň predpokladajú, že im to bezchybne a správne oplatíme," pokračuje Zelda.

Zelda Williams
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

„Preto sa na chvíľu ospravedlním :). Občas aj srdce potrebuje byť na chvíľu zlomené,“ dodala herečka. Robin Williams nás opustil 11. augusta 2014. Poznáme ho ako skvelého komika a herca, ktorý z filmového plátna obohacoval naše života. Zahral si vo filmoch ako Otec v sukni (1993), Jumanji (1995), Dobrý Will Hunting (1997) či Noc v múzeu (2006).

Zelda Williams
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Zelda Williams
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Robin WilliamsZelda Williams
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu