Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Thomasa Gibsona suspendovali zo seriálu Myšlienky vraha: Toto naozaj prehnal

Myšlienky vraha Zobraziť galériu (2)
Myšlienky vraha (Zdroj: wallpapercave.com)

Predstavitelia televíznej stanice CBS na neurčito suspendovali amerického herca Thomasa Gibsona, ktorý stvárňuje špeciálneho agenta Aarona Hotchnera v seriáli Myšlienky vraha (2005). Správu priniesol ako prvý portál TMZ s odvolaním sa na zdroje z prostredia televízie.

Dôvodom je incident, pri ktorom rodák z Charlestonu údajne napadol jedného z tvorcov série. Podľa filmového portálu Deadline by ním mal byť scenárista a producent Virgil Williams. Podľa TMZ Gibson kopol scenáristu do nohy, pretože sa s ním nezhodol počas nakrúcania epizódy, ktorú mal na starosti aj ako režisér. Potýčka sa vraj odohrala pred niekoľkými týždňami, pričom konflikt začali prešetrovať po tom, ako agent napadnutého producenta kontaktoval vedenie CBS. „Na pľaci sme sa nezhodli ako tvorcovia a došlo ku hádke. Ľutujem, že sa to stalo. Všetci chceme spolupracovať ako tím, aby sme vytvorili tú najlepšiu show. Vždy sme to tak chceli a vždy aj budeme,“ vyjadril sa pre TMZ 54-ročný herec. Podľa dostupných informácií nakrúcanie pripravovanej 12. sezóny pokračuje bez Gibsona už dva týždne, pričom diel, ktorý vznikal pod jeho režisérskou taktovkou, zrejme neodvysielajú.

Thomas Gibson
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: zimbio.com)

Thomas Ellis Gibson na striebornom plátne debutoval ako Stephen Chase v snímke Navždy a ďaleko (1992). Objavil sa aj vofilmochVek nevinnosti (1993), Švéd (1994), Barcelona (1994), Eyes Wide Shut - Spaľujúca vášeň (1999) či Stardom (2000), no svoju kariéru postavil predovšetkým na televíznych seriáloch. V rokoch 1994 až 1998 stvárňoval doktora Dannyho Nylanda v seriáli Nemocnica Chicago Hope (1994 - 2000). Asi najviac sa však do povedomia divákov a diváčok zapísal ako Greg Montgomery z komediálneho seriálu Dharma a Greg (1997 - 2002), za výkon v ktorom ho dva razy nominovali na Zlatý glóbus. Od roku 2005 účinkuje v spomínanom krimi seriáli Myšlienky vraha.

Viac o téme: Myšlienky vrahaThomas GibsonHrubosťSuspendácia
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu