Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Filmové osobnosti v problémoch: Za čo všetko sa dostali za mreže?

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: SITA)

Zákon platí pre všetkých rovnako. Svoje by o tom vedeli aj viaceré celebrity z Hollywoodu. Herecké úspechy spojené so slávou im priniesli aj mnoho problémov. Pozrite si, za aké činy museli vymeniť filmové plátno za temné múry väzenia.

Mark Wahlberg

Hereckú kariéru odštartoval v roku 1993 v televíznom filme Nebezpečná učiteľka a následne sa ukázal napríklad v snímkach Lúpež po taliansky, Ostreľovač, Max Payne alebo Macík.Jeho kariére však predchádzalo ťažké detstvo.Nedokončil anistrednú školu, pretože mal veľké problémyso zákonom, drogami, alkoholom a krádežami.Keď mal 16 rokov, napadol palicou vietnamského muža, ktorý skončil v bezvedomí. V ten istý deň sa ďalšiemu Vietnamcovi snažil vypichnúť oko. Bol odsúdený za vraždu na dva roky, nakoniec však vo väzení strávil iba 45 dní.

Mark Wahlberg
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Jamie Waylett

Predstaviteľa Vincenta Crabba vo filmoch o Harrym Potterovi, odsúdili v roku 2012na dva roky väzenia. Porota vtedy22-ročného mladíka uznala vinným z násilníckeho správania sa počas nepokojov v Londýne. Wayletta identifikovali na záberoch z niekoľkých bezpečnostných kamier. Pri sebe mal zápalnú bombu a v istú chvíľu aj šampanské, ktoré niekto vzal pri rabovaní obchodu. Herec dostaldva roky za násilníctvo a12 mesiacov za držbu kradnutého tovaru.Už v minulosti malproblémy so zákonom, najmäpre pestovanie marihuany.

Jamie Waylett
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: livewellnetwork.com)

Tom Sizemore

Pre amerického herca nie je pobyt vo väzení ničím výnimočným.Až 16-mesačný trest odňatia slobody za porušenie podmienky vprípade spojenom sprechovávaním drog, súd dramaticky znížil. Sudkyňa vLos Angeles muodrátala až213dní. Trest mu skrátila očas, ktorý už medzitým strávil vo väzení a na dvoch protidrogových programoch, vďaka čomu vštátnej väznici strávil nakoniec ibadeväť mesiacov.Lennedávno hozadržala polícia pre podozrenie z domáceho násilia, ktorého sa mal dopúšťať na svojej priateľke.

Tom Sizemore
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Lane Garrison

Známeho herca zo seriálu Útek zväzenia dobehla nepríjemná minulosť a aj v reálnom živote sa ocitol vo väzení. V roku 2007 hoodsúdili na 40mesiacov vnápravno-výchovnom zariadení.Rok predtým mal vážnu dopravnú nehodu, pri ktorejzahynul študent vysokej školya vážnesazranila aj jeho 15-ročná priateľka.Čo však bolo ešte horšie, hercovi namerali v krvi alkohol.Garrison si vinu priznal a výčitky ho budú sprevádzať až do konca života. Rodine obete sa ospravedlnil a uviedol, žetú noc opakovane prežíva a myslí na nesprávne rozhodnutie, ktoré vykonal.

Lane Garrison
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Sean Penn

Americký herec a režisérmá na konte dva Oscary za herecké výkony v hlavných úlohách - z roku 2004 za film Tajomná rieka (2003) a z roku 2009 za životopisnú drámu Milk (2008).V skutočnom živote však zažil aj neslávnu popularitu.Nepríčetné výbuchy zlosti viedli veľakrát až k násiliu, no odsúdený na pobyt za mreže bol iba v jedinom prípade.Bývalý manžel Madonnyv hotelovej izbe zavesil paparazziho za členky z deviateho poschodia. Za tento čin si odsedel 60 dní za mrežami.

Sean Penn
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

DustinDiamond

Ďalší problémový muž z Hollywoodu.Herca minulý rok odsúdili pre incident, keď napadol nožom v bare vo Wisconsine po krátkej hádke istého muža. Konflikt sa začalpo tom, ako hercova snúbenica Amanda Schutz odstrčila ženu, ktorá dvojicu obťažovala, načo sa strhla bitka a herec jedného muža bodol. Podľa policajných záznamov však zranenie nebolo vážne. Súd Diamonda poslal na 120 dní za mreže a dal mu tiež 15-mesačnú podmienku. Herca v apríli prepustili pre dobré správanie.

Dustin Diamond
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Mark WahlbergTom SizemoreSean PennJamie WaylettLane GarrisonDustin Diamond
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu