Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vypracované postavy ich dostali: Ktoré známe herečky si nabalili športovcov?

Zobraziť galériu (6)

Sú krásne, úspešné a o mužskú pozornosť nemajú núdzu. Mnohé známe herečky ani len netušia, čo ich vlastne spája. Sympatické dámy našli lásku v náručí športovcov. Ich vzťahy však nemali vždy šťastný koniec.

EvaLongoria

Americká herečka nechodila iba s jedným, ale dokonca až s dvoma známymi športovcami.V novembri 2004 sa zoznámila s francúzskym basketbalistom Tonym Parkerom, s ktorým sa v júli 2007 zosobášili v Paríži. V novembri 2010 však prišlo obrovské sklamanie.Pre neveru hviezdy NBApodala žiadosť o rozvod. Oficiálne sa rozviedli v januári 2011.Po rozpade vzťahu trpela silnými depresiami.Po čase sa dala dokopy shráčom amerického futbalu Markom Sanchezom. Ani tento vzťah sa ale nepremenil na životnú lásku.

Vypracované postavy ich dostali:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: celebritygossip.com)

Hilary Duff

Sympatickáherečka a niekdajší kanadský hokejista Mike Comrieprežívali krásny vzťah. Na povrch ale časom vyplávali prekvapujúce skutočnosti.HilaryDufftotiž začiatkom roku 2014 podala nečakanú žiadosť o rozvod.S bývalýmhráčom NHLzačala randiť v roku 2007. Po troch rokoch sa zosobášili a o dva roky v marci sa im narodil syn Luca Cruz. Ako dôvod rozchodu uviedla neprekonateľné rozdiely.Okrem domu v Beverly Hills, z ktorého musela exmanžela vyplatiť sumou približne 2,2 milióna eur,hokejista dostal šperky a tiež dva automobily.

Vypracované postavy ich dostali:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: www.celebuzz.com)

KristínaTurjanová

Slovenská herečka sa vydala za športovcaMartina Vaculíka. Plochodrážny pretekár, ktorý patrí medzi absolútnu elitu, randil s herečkou najskôr v úplnej tajnosti. Ich vzťah sa uždlhšie nedal tajiť a dvojica svoju lásku verejne priznala. Turjanová je od svojho partnera o desať rokov staršia, ani to však nevidia ako prekážku.Herečkasa koncom minulého roka stala matkou.Rodáčka z Trenčína porodila chlapca, ktorému so svojím partnerom dali meno Marko.Hviezda markizáckeho seriálu Búrlivé víno sa po pôrode stiahla do úzadia.

Vypracované postavy ich dostali:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Hayden Panettiere

Americká herečkasa preslávila ako roztlieskavačka Claire Bennet v populárnom seriáli Hrdinovia.V skutočnom živote sazasnúbila s ukrajinským boxerom VladimiromKličkom.Dvojica spolu chodila najprv v rokoch 2009 až 2011, no nezvládli vzťah na diaľku a rozišli sa. Ostali dobrými priateľmi a v januári 2013 sa dali znovu dohromady. Svadba ani nie 160 centimetrov vysokej herečky a takmer dvojmetrového športovca sa však ešte nekonala.Páru sa pred dvomi rokmi narodila dcéraKaya Evdokia.

Vypracované postavy ich dostali:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: etonline.com)

Jessica Simpson

Nádherná speváčka a herečkasa po polročnom vzťahu zasnúbila avydala za bývalého hráča amerického futbalu Erica Johnsona.V minulosti už bola vydatá za Nicka Lacheyho, s ktorým účinkovala v reality šou Newlyweds: Nick and Jessica.To pravé šťastie však našla až po boku športovca, ktorý zažil po 5 rokoch manželstva taktiež krach vzťahu.Dvojica má spoluštvorročnú dcéru Maxwell a dvojročného syna, ktorému dali meno Ace.Šťastný pár momentálne ďalšie deti neplánuje.

Vypracované postavy ich dostali:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Hayden PanettiereEva LongoriaHilary DuffKristína TurjanováJessica Simpson
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu