Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Manželská kríza prominentného páru zažehnaná? Spoločná dovolenka ako dôkaz!

Ben Affleck, Jennifer Garner
Ben Affleck, Jennifer Garner (Zdroj: dailymail.co.uk)

Oscarový herec Ben Affleck oslávil 15. augusta svoje štyridsiate štvrté narodeniny so svojou manželkou Jennifer Garner a spoločnými deťmi. Na tom by nebolo nič zvláštne, pár však 30. júna 2015 ohlásil rozvod a oficiálne už nie sú spolu.

Rodina si spravila menší výlet do prázdninového strediska vMontane, kde vlastní byt. „Strávili spolu víkend aužívali si rôzne aktivity ako lezenie, bicyklovanie aplávanie,“ uviedol zdroj blízky pári pre magazín PEOPLE.


Mohlo by vás zaujímať:KONIEC hollywoodskych manželov: Rozvod po 10 rokoch!


Od minulého roka sa čaká na oficiálne ukončenie desaťročného manželstva, ktoré pár médiám oznámil vjúni. Zároveň sa však dohodli na tom, že deti Violet (10), Seraphinu (7) aSamuela (4) budú vychovávať spoločne. Práve kvôli nim sa údajne aj naďalej snažia udržiavať priateľský vzťah.

Čoraz častejšie sa však šepká, že prominentný pár spolu trávi až príliš veľa času vzhľadom na súčasnú situáciu. Práve preto sa médiá zhodujú vnázore, že manželská kríza by mohla byť zažehnaná, čoho dôkazom je podľa nich aj nedávna spoločná oslava Afflekových narodenín. Toto leto spolu rodina strávila dokonca aj mesačný výlet po Európe. Herec totiž vLondýne nakrúcal film Justice League anajbližších si vzal so sebou. „Ben je najšťastnejší, keď trávi čas so svojou rodinou,“ uviedol zdroj. „Boli to úžasné narodeniny.“

Viac o téme: Ben Affleck Jennifer GarnerManželstvoRozvodKríza
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu