Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Koniec lásky? Katy Perry priznala, čo jej na vzťahu s Orlandom Bloomom vadí najviac

Katy a Orlando
Katy a Orlando (Zdroj: SITA)

31 ročná spevácka hviezda sa nedávno pre magazín Women's Wear Daily vyjadrila k prominentnému vzťahu s 39 ročným hercom Orlandom Bloomom. Speváčka sa priznala, že neustále pendlovanie medzi Los Angeles a Malibu by mohlo byť tým, čo ich navždy rozdelí.

„Môj priateľ býva vMalibu azvyknúť si na to cestovanie bolo ťažké. Najskôr som si pomyslela 'Robíš si zo srandu? Čo to je za život?',“ vyhlásila Perry.

Cesta autom medzi oboma mestami pritom trvá asi 30 minút až hodinu, vzávislosti od premávky. Malibu je zároveň na polceste do jej rodného mesta, Santa Barbary. No kým cestovanie za priateľom do Malibu je pre hviezdu utrpením, prechádzkou po Santa Barbare vspoločnosti svojej lásky nepohrdne. „Stále tam trávim veľa času, pretože som tam vyrastala. Vyrastala som vnajchudobnejšej časti mesta. Orlando mi ale neveril, tak som mu povedala, že ho tadiaľ preveziem aže si to môže aj vygoogliť,“ žartovala speváčka.


Mohlo by vás zaujímať:Ďalšia nevera v šoubiznise? Tá jej snáď vyšklbe všetky vlasy!


„Tvorím tam mnohé zo svojich pesničiek pretože je to len niečo viac ako hodina cesty od L.A., no energia je tam celkom iná,“ vysvetlila dôvod, prečo sa rada vracia do svojho rodiska.

Viac o téme: Orlando BloomKaty Perry
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu