Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Záhadné tetovanie: Sexi Jessica Alba priznala, komu ho po bolestivom rozchode venovala

Jessica Alba Zobraziť galériu (2)
Jessica Alba (Zdroj: SITA)

Nedávno sa sympatická Jessica Alba (35) objavila v šou The Late Show, aby porozprávala o svojej práci v spoločnosti Honest Company, ktorá sa venuje starostlivosti o bábätká. Všímavý moderátor šou Stephen Colbert si však v úvode rozhovoru všimol zvláštne tetovanie na herečkinom zápästí. Jessica tak vzápätí priznala, kto ju inšpiroval k tejto večnej spomienke.

„Volá sa 'Môj prvý rozchod',“ priznala herečka. „V preklade znamená slovo lotos, je to napísané vjazyku Sanskrit (hlavný posvätný jazyk hinduizmu, pozn.aut.). Znamená prejav duchovnej krásy.“ Herečka priznala, že k myšlienke dať sa potetovať ju inšpiroval práve rozchod so známym hercom. „Bol proti tetovaniam apo tom, čo som sa sním rozišla, som cítila akoby som znovu našla samu seba,“ vysvetlila herečka so smiechom. „Nie je potrebné otom hovoriť, je to známy herec.“

Herečka počas rozhovoru ani raz priamo nespomenula meno záhadného muža, je však pravdepodobné, že mala na mysli práve bývalého snúbenca Michaela Weatherlyho. Herec je unás známy najmä zo seriálu NCIS: Námorný vyšetrovací úrad (2003-2016), kde stvárnil suverénneho agenta Anthonyho DiNozza. Obaja herci sa zoznámili pri nakrúcaní televízneho seriálu Dark Angel (2000-2002) a zasnúbili sa v roku 2001. Odva roky neskôr však prišiel rozchod.

Anthony DiNozzo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ncisla.wikia.com)

Jessica Alba vsúčasnosti žije smanželom Cashom Warrenom, sktorým vychovávajú dve dcéry. Michael Weatherly je tiež ženatý, za manželku si vzal lekárku Bojanu Janković, sktorou majú dcéru asyna.

Viac o téme: Michael WeatherlyTetovanieJessica Alba
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu