Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

FOTO Akčný hrdina Dwayne Johnson zmäkol: Môže za to táto rozkošná modrooká kráska

Dwayne Johnson Zobraziť galériu (2)
Dwayne Johnson (Zdroj: SITA)

Obvykle je jeho konto na známej sociálnej sieti plné obrázkov z posilňovne či nakrúcania filmov, no tentoraz sa Dwayne „The Rock“ Johnson (44) pochválil úplne inou snímkou. Na fotografií drží svoju deväťmesačnú dcérku Jasmine. Rozkošná fotografia inak drsného herca s modrookou dcérkou teraz ovládla internet.

„Pri príležitosti Labor Day (ide oamerický sviatok, oslavuje sa pri príležitosti rozvoja pracovných príležitostí vždy vprvý septembrový pondelok, pozn. autora) som mal úžasnú filozofickú debatu smojim dievčatkom otom, akú hodnotu má tvrdá práca aako si treba rešpekt zaslúžiť,“ povedal herec. „Debata“ sa ďalej niesla vduchu otcovských rád otom, aké dôležité je pracovať ažiť dôstojne azároveň spristupovať kveciam s rešpektom. Modrookému dievčatku sa však filozofický rozhovor zjavne nepáčil, viac sa totiž venovala svojej obľúbenej hre – búchaniu ockovej hlavy. Ako sám napísal, Jasmine sa dokonca počas toho aj pokakala.

Dwayne Johnson
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/Dwayne Johnson)


Mohlo by vás zaujímať:Nie všetci starnú rovnako: Verte alebo nie, tieto celebrity majú rovnaký vek


Malinkú Jasmine vychováva Dwayne Johnson so svojou súčasnou partnerkou Lauren Hashian. Zpredchádzajúceho manželstva s Dany Garciovou má 16 ročnú dcéru Simone.

Viac o téme: DcéraDwayne "The Rock" JohnsonJasmine
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu