Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

VIDEO Srdcervúca spoveď bratov Paula Walkera: Je to ťažké, no chceme zachovať jeho posolstvo!

Paul Walker Zobraziť galériu (2)
Paul Walker (Zdroj: SITA)

Uplynuli už tri roky od tragickej smrti jedného z hercov a jedného z "rodiny" Rýchlo a zbesilo. Paul Walker zahynul pri autonehode ešte počas natáčania siedmeho dielu filmovej série a jeho bratia Cody a Caleb sa rozhodli dotočiť jeho pasáže vo filme zaňho. V exkluzívnej spovedi porozprávali o ich smútku, ale aj posolstve, ktoré šíria na počesť ich zosnulého brata Paula.

Cody a Caleb Walkerovci si neuctili svojho brata len tým, že pomohli produkcii dotočiť scény za Paula po jeho smrti, nezabúdajú naňho dodnes. Snažia sa a pracujú na tom, aby aj naďalej ctili pamiatku a posolstvo ich zosnulého brata. Niet pochýb, že jeho smrť zasiahla veľa ľudí okolo neho a pre jeho bratov bolo práve natáčanie scén, ktorých sa už Paul nestihol zúčastniť,prostriedkom, ako sa lepšie vyrovnať so smútkom.

Podľa oboch natáčanie akčných scén za jeho brata im absolútne pomohlo v ich procese trúchlenia a zmiereniasa s bolestivou stratou. "Museli sme Paula viac pochopiť a dozvedieť sa viac o tom, aký bol," povedal Caleb pre ETonline.com."Museli sme sa o Paula deliť s mnohými ľuďmi, bolo to zvláštne. Bol často preč, pretože natáčal, takže nám chýbal. Niekedy počas prázdnin, nebol tam vždy, chápete? Ale snažil sa. Videli sme ho keď natáčal, boli sme ho parkrát pozrieť a získať tú blízkosťa pochopiť Paula bolo skvelé, bol naozaj špeciálny," pokračoval.


Mohlo by vás zaujímať:Aj tento fešák doplní hviezdnu zostavu Rýchlo a zbesilo: Dojemné poďakovanie za úlohu!


Keď pracovali s jeho najbližšími priateľmi priamo na natáčaní, Caleb povedal, že obaja bratia sa od jeho slávnych "súrodencov" dozvedeli oveľa viac, než čakali. Dozvedeli sa mnoho úžasných avtipných príhod a príbehov o Paulovi, o ktorých nevedeli.

Caleb Walker (vľavo) a Cody Walker
Zobraziť galériu (2)
Caleb Walker (vľavo) a Cody Walker  (Zdroj: YouTube/Etonline.com)

"Skutočne skvelo sme sa porozprávali s Vinom (Dieselom). Vin je niečo ako krstný otec, naozaj, a tak trochu bol aj naším krstným otcom, zvláštnym spôsobom,"povedal Caleb."Očividne poznal Paula veľmi dobre, takže sa s nami podelil a porozprával nám veci, ktoré sme Cody a ja nevedeli,"pokračoval.


Mohlo by vás zaujímať:Exkluzívne VIDEO z prvého dňa natáčania Rýchlo a zbesilo: Herci oslavujú a spomínajú!


Paul po sebe zanechal mladú dcérku Meadow, s ktorou si bol blízky a znamenala preňho všetko, preto sú aj jeho bratia veľmi ochranársky voči nej. Caleb tiež prezradil, že raz viedol s Dieselomtakmer hodinový rozhovor o tom, čo by povedal na to, žeby vrátili postavu Briana O´Connera spať do série filmov. Chcel od nich akési požehnanie, pretože spoločnosť si chce byť istá, že jeho pamiatka bude rešpektovaná. Jeho postavu chceli vrátiť aj kvôli fanúšikom, aby vedeli, že Paul je stále s nami. Či sa vráti späť, alebo nie, to sa dozvieme v ďalších dieloch.

Viac o téme: Paul WalkerRýchlo a zbesilo 7Cody WalkerCaleb Walker
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu