Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Angelina a Brad nie sú jediní: TOP rozvody, ktoré otriasli Hollywoodom

Tom Cruise a Katie Holmes Zobraziť galériu (5)
Tom Cruise a Katie Holmes (Zdroj: www.thewrap.com)

Celý svet šoubiznisu sa v súčasnosti točí okolo rozvodu hviezdneho hereckého páru. Angelina Jolie a Brad Pitt však nie sú jediní, ktorým nevyšiel prominentný vzťah. Hollywoodom otriasli viaceré manželské krachy, ktoré ľudia sledovali so zatajeným dychom.

Tom Cruise a Katie Holmes

Ostro sledovaným rozvodovým procesom bolo aj nečakané trápenie Toma Cruisa sexmanželkou Katie Holmes. Dvojica začala spolu chodiť v apríli 2005, vzali sa orok neskôr v talianskom Bracciane. V roku 2006 sa páru tiež narodila jediná dcéra Suri. Herec, ktorý má za sebou manželstvá s herečkami Mimi Rogers a Nicole Kidman, svoju lásku ku Katie Holmes niekoľkokrát verejne demonštroval v médiách. Koncom roku 2012 však nastal krach ich vyše päťročného manželstva. Dôvodom rozvodu, ktorý v súdnych dokumentoch uviedla Holmes, majú byť neprekonateľné rozdiely. Podľa medializovaných informácií je za krachom manželstva herečkin strach z vplyvu scientologickej cirkvi na Suri.

Tom Cruise a Katie
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: www.thewrap.com)

KateWinslet a Sam Mendes

Bulvárne periodiká zapĺňal aj rozvod oscarovej herečky Kate Winslet s britským režisérom Samom Mendesom.Definitívny koniec vzťahu nastal po takmer sedemročnom manželstvev roku 2010.Herečka však za starou láskou dlho nesmútilaa už o päť mesiacov neskôr ju bolo možné vidieť s jej novým objavom v jednom z londýnskych nočných klubov.Po jej boku sa začal objavovaťbritský model Louis Dowler.Zdá sa ale, že pravé šťastie našla až pri súčasnom manželoviNedovi Rocknrollovi, s ktorým vychováva dvojročného syna Beara.S Mendesom má dvanásťročného syna Joea.

Kate Winslet a Sam
Zobraziť galériu (5)

Ben Affleck a Jennifer Garner

Celoživotnú lásku nenašiel ani ďalší herecký pár. Desaťročné manželstvo ukončili minulý rok americký herec Ben Affleck s manželkou Jennifer Garner. Rodák z kalifornského Berkeley a 44-ročná Jennifer Garner sa stretli počas nakrúcania filmu Pearl Harbor (2001). Začali spolu chodiť po spoločnom účinkovaní v akčnom fantasy Daredevil (2003) a svadba sa konala 29. júna 2005. Majú spolu tri deti - Violet, Seraphinu a Samuela. "Po dlhom premýšľaní a starostlivom zváženísme spravili náročné rozhodnutie a rozvedieme sa. Pôjdeme ďalej s láskou, ako priatelia a budeme sa obaja starať o naše deti. Toto bude náš jediný komentár," uviedli.

Ben Affleck a Jennifer
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Scarlett Johansson a Ryan Reynolds

Americká herečka a Kanaďan, známy napríklad zo snímok X-Men Origins: Wolverine (2009) alebo Návrh (2009) podali svoju žiadosť o rozvod 23. decembra 2010. Obaja uviedli ako termín odlúčenia 14. december, čo je deň, keď oznámili svoj rozchod. Vtedy uviedli, že sa rozhodli ukončiť manželstvo po dlhom a dôkladnom zvážení. Reynolds začal s kolegyňou z brandže chodiť v roku 2007, zosobášili sa 27. septembra 2008 v Britskej Kolumbii. Herec predtým tvoril pár aj s kanadskou speváčkou Alanis Morissette, s ktorou sa zasnúbil v júni 2004. Ich vzťah sa skončil vo februári 2007, keď zasnúbenie odvolali. Momentálne našiel šťastie po boku herečky Blake Lively, ktorá minulý týždeň priviedla na svet ich druhého potomka.

Angelina a Brad nie
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: koláž Telkáč)

JohnnyDepp aAmber Heard

Nebyť Brada Pitta a Angeliny Jolie, rozvod tohto páru by bol najsledovanejšou udalosťou Hollywoodu.Depp a Heard sa spoznali počas nakrúcania snímky Rumový denník (2011), v ktorej obaja účinkovali. Depp sa po 14 rokoch rozišiel s francúzskou herečkou a speváčkou Vanessou Paradis, s ktorou má dcéru a syna a zároveň priznal, že randí s Heard.Herečka podala žiadosť o rozvod tento rok 23. mája, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely. Dvojica sa napokon 16. augusta mimosúdne dohodla na podmienkach rozvodu, pričom herečka stiahla obvinenia z domáceho násilia.

Johnny Depp a Amber
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: www.thewrap.com)

Viac o téme: Johnny Depp a Amber HeardTom Cruise a Katie HolmesKate Winslet a Sam MendesBen Affleck a Jennifer GarnerScarlett Johansson a Ryan Reynolds
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu