Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Stačili sekundy a Ashton Kutcher by tu nebol: Chcel spáchať samovraždu, toto je dôvod!

Ashton Kutcher a Michael Kutcher Zobraziť galériu (5)
Ashton Kutcher a Michael Kutcher (Zdroj: zimbio.com)

Prerazil ako Michael Kelso v legendárnom seriáli Tie roky sedemdesiate a odvtedy nás už roky baví svojím komediálnym talentom. Ashtona Kutchera sme vídavali po oku Demi Moore, no teraz patrí jeho srdce hereckej kolegyni Mile Kunis. Máloktorý fanúšik však vie, čím si musel Ashton v mladosti prejsť. Nechýba ani pokus o samovraždu.

Nie je to však typ samovraždy, aký vám hneď napadne. Skrýva sa za tým oveľa paradoxne šľachetnejší dôvod. Ashton pochádza z dvojičiek, no jeho brat Michael to mal v živote oveľa ťažšie. Ako dieťa mal mozgovú obrnu a kardiomyopatiu amuseli mu transplantovať srdce. Ashton doma prežíval naozaj ťažké časy už v mladom veku.

Stačili sekundy a Ashton
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Nechcel ani chodievať domov, pretože nechcel viac počúvať zlé správy o stave jeho brata dvojčaťa. Podľa vlastných slov zamestnával seba asvoju myseľ tak veľmi, že si nedovolil čokoľvek cítiť. Práve spomínaná transplantácia bola dôvodom jeho premýšľania o samovražde.


Mohlo by vás zaujímať: Ashton Kutcher sa preriekol a potom musel s pravdou von: Áno, budeme mať..


V mladom veku mu totiž napadlo, že skočí z bakónu nemocniceCedar Rapids, a keď umrie, bude môcť darovať svoje srdce chorému bratovi. Práve keď rozmýšľal, že skočí, povedal to svojmu otcovi, ktorý ho od tohto činu odhovoril a spravil to práve včas. Tesne potom im doktori prišli oznámiť, že majú pre Michaela srdce od muža, ktorý zomrel pri autonehode. Zrejme vtedy doktor zachránil život obom bratom.

Stačili sekundy a Ashton
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: internet)

V súčasnosti je Michael Kutcher hovorcom advokátskej organizácie Reaching for the Stars. Trvalo mu, kým sa vymanil z Ashtonovho tieňa a prestal byť len bratom Ashtona a stal sa Michaelom Kutcherom. Ashton je však jeho dvojička a on ho považuje za svojho najlepšieho priateľa. Ashton je v súčasnosti ženatýs Milou Kunis a čoskoro sa im narodí druhé dieťa, k dvojročnejWyatt Isabelle pribudnebraček.

Stačili sekundy a Ashton
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

AshtonKutchersa okrem seriálu Tie roky sedemdesiate... predstavil napríklad aj vo filmoch Kámo, kde mám fáro? (2000), Šialené rande (2003), Osudový dotyk (2004), Záchranári (2006), Mejdan v Las Vegas (2008), Vzájomné objatia (2009), Vrahúni (2010), Hlavne nezáväzne (2011) alebo Jobs (2013). V rokoch 2011 - 2015 stvárňoval miliardára Waldena Schmidta v sitkome Dva a pol chlapa (2003 - 2015).

Stačili sekundy a Ashton
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: twincities.com)

Viac o téme: Ashton KutcherMichael Kutcher
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu