Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Niektoré scény sú skutočne krkolomné: Jeho p***s som na chrbte naozaj nechcel!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram/Dwayne Johnson)

Dwayne "The Rock" Johnson v súčasnosti spoločne s jeho hereckým kolegom Kevinom Hartom natáčajú pokračovanie rozprávky Jumanji. Nie vždy je to však med lízať, no keďže Hart je komik od prírody a Dwayne Johnson sa nedá zahanbiť a je takisto obrovská kopa srandy, tak trošku si zo seba na Instagrame vystrelili.

Keďže natáčanie špeciálne takýchto scén naozaj nebýva vždy ľahké, museli sa obaja herci k sebe doslova priblížiť a prekročiť svoju "komfortnú" zónu. Táto scéna sa natáčala v bujnej džungli na Havaji. Dwayne Johnson sa na Instagrame s divákmi pravidelne podelí o svoje zážitky z natáčania, takže majú vďaka nemu exkluzívnu možnosť nahliadnuť za scénu.


Mohlo by vás zaujímať: FOTO Akčný hrdina Dwayne Johnson zmäkol: Môže za to táto rozkošná modrooká kráska


Konkrétne v tejto scéne musel s Hartom na chrbte utekať dolu kopcom. Miesto toho, aby tvorcovia riskovali akýkoľvek pád alebo poranenie Johnsona či prípadné vypadnutie zo záberu, pripevnili Harta na Johnsonov pás špeciálnou doštičkou, na ktorú si Hart sadol. Komik tak sedel na akejsi platforme, čo viedlo k naozaj komickej situácii.

 

"Už sme tu hore hodnú chvíľu," začal Johnson na videu. "Proste ču**k na mojom chrbte," pokračoval. Z jeho chrbta sa potom ozval Hart. "Nemôžeme sa odistiť aspoň medzi jednotivými scénami?" Hneď na to Johnson so sklesnutým hlasom povedal: "Už som sa zmieril s mnohými vecami, ale Kevinov penis na mojom chrbte naozaj nie je to, čo chcem," dodal herec.

Niektoré scény sú skutočne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Samozrejme, všetko bolo myslené v rámci srandy. Johnson pridal k videu ešte popis: "V scéne Jumanji, v ktorej som musel nosiť Kevina na svojom chrbte, zatiaľ čo bežím skrz celú džungľu, sme museli, bohužiaľ, takto vydržať spolu celé hodiny. Posádka sa zatiaľ pozerala na našu bolesť a tešili sa z nej. Vo filme je táto scéna zábavná a šialená. V reálnom živote je to blbosť, ale upísali sme sa komédii :D."

Niektoré scény sú skutočne
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Kevin Hart a Dwayne Johnson si už predtým spoločne zahrali v komédii Centrálna inteligencia (2016). Obaja patria k vysoko plateným komikom a hercom. Na film Jumaji sa diváci môžu tešiť v júli roku 2017.

Viac o téme: JumanjiDwayne JohnsonKevin HartTher Rock
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu