Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Russell Crowe prežil obrovský šok: Šialená rapperka sa vyhrážala, že mu podreže hrdlo!

Russell Crowe
Russell Crowe (Zdroj: SITA)

Americká rapperka Azealia Banks nahlásila na polícii sobotňajší incident na párty novozélandského herca Russella Crowea, ktorého obvinila z ublíženia na zdraví. Dvadsaťpäťročná interpretka tak spravila v nedeľu po tom, ako sa jej 52-ročný herec odmietol ospravedlniť.

K incidentu došlo v sobotu v noci v hercovej izbe v jednom z hotelov v kalifornskom Beverly Hills, kam Crowe pozval približne desať hostí na večeru, počas ktorej mali počúvať hudbu. Jedným z hostí bol rapper RZA, s ktorým prišla aj Banks. Ako uviedlo viacero očitých svedkov, incident sa začal tým, že rapperka sa smiala na výbere hudby, pričom Crowea a minimálne jedného ďalšieho hosťa nazvala "nudnými belochmi".

Na to zareagovala nemenovaná žena, ktorá sa herca zastala a rapperke povedala, aby sa upokojila. Banks sa však namiesto toho opýtala, či by chceli, aby rozbila pohár a podrezala im hrdlá. Následne vzala jeden z pohárov, na čo Crowe zareagoval tak, že ju schytil a vyniesol von zo svojej izby. Následne zavolal hotelovú ochranku, aby ju vyprevadili von z hotela. Interpretka neskôr tvrdila, že jej herec nadával do negrov, škrtil a opľul ju.

Viacerí z hostí, vrátane spomínaného RZA, však vypovedali, že v skutočnosti slovo neger použila práve Banks, pričom jej správanie opísali ako nevyspytateľné. Jej manažér Raýmani následne uviedol, že rapperka je stále v šoku a k incidentu sa vyjadrí, až keď sa z neho spamätá.

Azealia Amanda Banks debutovala v roku 2011 skladbou 212, ktorá je zároveň prvým singlom z EP s názvom 1991 (2012). Skladba je podľa internetového magazínu Pitchfork deviatou najlepšou piesňou roka 2011. Banks skončila na treťom mieste v ankete talentov BBC Sound of 2012, keď sa pred ňu dostali iba speváci Michael Kiwanuka a Frank Ocean. V roku 2014 jej vyšiel album Broke With Expensive Taste, z ktorého pochádzajú single Yung Rapunxel, Heavy Metal And Reflective a Chasing Time. Na konte má aj mixtapey Fantasea (2012) a Slay-Z (2016).

Viac o téme: Russell CroweAzealia Banks
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu