Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Reynolds sa nepohodol s režisérom Deadpoola, hľadá sa nový: Fanúšikovia chcú Tarantina!

Ryan Reynolds Zobraziť galériu (6)
Ryan Reynolds (Zdroj: SITA)

Snímka o zápornom hrdinovi si získala srdcia mnohých fanúšikov a stala sa populárnou krátko po svojej premiére po celom svete. Deadpool si zahral Ryan Reynolds, ktorého hviezda týmto stúpla ešte vyššie. Tvorcovia sa preto rozhodli natočiť aj druhý diel, no pôvodný režisér filmu Tim Miller z natáčania odstúpil. Je pokračovanie Deadpoola ohrozené?

O Millerovom odstúpeníInformoval magazín The Hollywood Reporter s odvolaním sa na zdroje z prostredia spoločnosti 20th Century Fox, ktorá opäť zastreší výrobu očakávaného filmu. Miller, ktorý nakrútil prvú snímku o žoldnierovi Wadeovi Wilsonovi, sa údajne tvorivo nezhodol s predstaviteľom titulnej postavy Ryanom Reynoldsom. Podľa dostupných informácií však majú Miler a štúdiá 20th Century Fox naďalej dobrý vzťah, pričom filmár by sa mal v blízkej budúcnosti začať podieľať na ich ďalšom projekte Influx, ktorý bude adaptáciou rovnomenného sci-fi románu Daniela Suareza z roku 2014.

Tim Miller a Ryan Reynolds pri natáčaní Deadpoola
Zobraziť galériu (6)
Tim Miller a Ryan Reynolds pri natáčaní Deadpoola  (Zdroj: screenrant.com)

Fanúšikovia chcú Tarantina!

Zatiaľ čo nový režisér oficiálne známy nie je, fanúšikovia už vedia, koho chcú vidieť na režisérskej stoličke. Quentina Tarantina. Začali preto podpisovať petíciu, ktorá za kultového režiséra lobuje. "Ak niekedy existovala šanca vidieť Tarantina robiť na projekte, ktorý takmer určite zaručí miliardový zisk,toto je ona," povedal pre The Hollywood Reporter Carl Champion Jr., zakladateľ petície.

Reynolds sa nepohodol s
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

"Máme dobrý cit a dobrú predstavu o tom, ako by to mohlo vyzerať, ako v Kill Bill. No predstaviť si, žeby muž ako Tarantino napísal k filmu dialóg, by bolo super. Pridajte sa ku mne!" pokračoval Champion Jr. Petíciu zatiaľ podpísalo okolo 2100 ľudí. Deadpool 2 má zatiaľ pracovný podtitul"Love Machine" (Stroj lásky) a do kín by sa mal dostať v roku 2018.


Mohlo by vás zaujímať: Iron Man, Hulk či Deadpool: Odhaľte tajomstvá a pikošky superhrdinov!


K petícii sa vyjadril aj predstaviteľ Deadpoola Ryan Reynolds a vyzerá to tak, že Tarantino by bol jeho vysnívanou režisérskou voľbou. Uuvedomil si však, že táto voľba by bola na dlho. "Ak rozmýšľaš o režiséroch pre túto snímku, okamžite ti napadne Tarantino alebo niekto podobný," povedal Reynolds. "Očividne je však Tarantino muž, ktorý radšej režíruje svoj vlastný materiál, takže je možné, že nebude Deadpoola režírovať. Každý máme list svojich vysnívaných režisérov," dodal.

Reynolds sa nepohodol s
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Pôvodní scenáristi hľadajú novú herečku

Scenár pre nový film napíšu Rhett Reese a Paul Wernick, ktorí stoja aj za príbehom prvej snímky. Ďalší členovia hereckého obsadenia novinky zatiaľ nie sú známi, no podľa The Hollywood Reporter tvorcovia momentálne rokujú so šiestimi herečkami, z ktorých jedna by stvárnila novú ženskú hrdinku menom Domino.

Reynolds sa nepohodol s
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Timothy "Tim" Miller sa nevenuje iba réžii, ale je aj špecialistom na vizuálne efekty. Podieľal sa tak napríklad na snímkach Skrýš (1995) či Scott Pilgrim proti celému svetu (2010). Ako režisér má na konte niekoľko krátkych filmov, vrátane animovaného sci-fi Rockfish (2003). Jeho celovečerným debutom bola spomínaná snímkaDeadpool.

FilmDeadpool, ktorý vznikol pod hlavičkou spomínanej spoločnosti 20th Century Fox, priniesol príbeh Wadea Wilsona. Ten sa umierajúc na rakovinu zapojil do vládneho experimentu Weapon X, ktorý z neho spravil nezničiteľného antihrdinuDeadpoola. Ako titulná postava sa predstavil spomínaný kanadský herec Ryan Reynolds, ktorý by si mal svoju úlohu zopakovať aj v spomínanom pokračovaní. Okrem neho si v snímke zahrali aj Morena Baccarin, Gina Carano či T.J. Miller.

Reynolds sa nepohodol s
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Quentin TarantinoRyan ReynoldsDeadpool
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu