Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slovenský šoubiznis hore nohami: Známe tváre opustili manželky kvôli mladším milenkám

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: koláž Telkáč)

Rok 2016 akoby bol zakliaty pre osobnosti televíznej obrazovky. Ich manželstvá sa dostali do krízy a premenili sa na jedno veľké trápenie. Rozpad ich vzťahov má spoločného menovateľa, ktorým sú výrazne mladšie milenky. Kvôli nim boli dokonca ochotní opustiť rodinu a hľadať šťastie po boku nových žien.

Sväťo Malachovský

Populárny herec, v súčasnosti známy najmä zo zábavnej relácie Kredenc alebo seriálu Atletiko Cvernofka, rozvíril hladiny slovenského šoubiznisu. Sväťo bol ženatý so skladateľkou Ľubicou Malachovskou-Čekovskou, s ktorou má syna Tea a spolu vychovávali aj jej syna Adama, ktorého má z predošlého manželstva. Manželská idylka však skončila a herec už podal aj žiadosť o rozvod. Učarovala mu o pätnásť rokov mladšia kolegyňa Petra Molnárová (29).

Slovenský šoubiznis hore nohami:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: koláž Telkáč)

Pavol Topoľský

Ďalší známy herec, ktorému sa rúca manželstvo.Po druhýkrát ženatýTopoľský je údajne ešte stále vrozvodom konaní. Po jeho boku sa však začala pravidelne objavovať podstatne mladšia partnerka, muzikálová tanečníčka, Vierka (28).Jeho nová priateľka by mohla byť pokojne jeho dcérou. Je totiž presne o dvadsať sedem rokov mladšia.Herca preslávila najmä nezabudnuteľnápostava Cinegeho vjojkárskom seriáli Panelák.

Mohlo by vás zaujať:5 hollywoodskych filmov, o ktorých ste nevedeli, že ich režíroval Slovák

Slovenský šoubiznis hore nohami:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Mohlo by vás zaujať:Chlapi, zbystrite pozornosť! Týchto 10 častí ženského tela zaujíma ženy najviac

Andy Kraus

Obrovské prekvapenie slovenského šoubiznisu.Všetky médiá obletela správaorozpade manželstva známeho producenta Andyho Krausa (49), ktorý žil smanželkou Danielou dlhých šestnásť rokov všťastnom zväzku.Ako tretia osoba, zodpovedná za tento stav, je považovaná herečkaNatália Puklušová (31), ktorú môžete vidieť v seriáloch Atletiko Cvernofka či Dovidenia, stará mama.Kraus sa dokonca už od manželky a detísyna Borisa (14) a Zoje (11) stihol odsťahovať.

Slovenský šoubiznis hore nohami:
Zobraziť galériu (7)

Milan Bahúl

Pre herca, známeho najmä z Búrlivého vína a neskôr projektu Chlapi neplačú, sú mladšie ženy naozaj slabosťou. V minulosti sa rozviedol kvôli o pätnásť rokov mladšej Kateřine, s ktorou má malú dcérku. A práve druhý spomenutý seriál priniesol do života herca a vtedajšej manželky zásadný zvrat. Bahúl sapočas nakrúcania zamiloval do ďalšej mladšej herečky. Jeho srdce si získala o dvadsať rokov mladšia kolegyňa z Radošinského naivného divadla Andrea Martvoňová (35).

Slovenský šoubiznis hore nohami:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: tvnoviny.sk)

Mohlo by vás zaujať:10 Najväčších filmových chýb: Toto nikto nikdy nemal vidieť

Štefan Skrúcaný

Na záver zrejme najznámejší prípad z minulosti. V roku 2007 bol nesmiernym prekvapením rozvod známeho herca s kolegyňou z brandže Zuzanou Tlučkovou. Ich manželstvo trvalo dlhých 22 rokov, no potom prišla kríza a Skrúcaného porotcovanie na Miss Spiša. Práve tam sa totiž zoznámil s vtedy 22-ročnou redaktorkou Dominikou Lukáčovou. Tento vzťah nevydržal a herec je v súčasnosti šťastne ženatý s moderátorkou Erikou Judínyovou.

Slovenský šoubiznis hore nohami:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Milan BahúlAndy KrausSväťo MalachovskýPavol TopoľskýŠtefan Skrúcaný
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu