Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ak sa nevyzlečie, neuspeje! Mila Kunis otvorene o hollywoodskych praktikách!

Mila Kunis Zobraziť galériu (2)
Mila Kunis (Zdroj: SITA)

Svetoznáma herečka sa cítila objektivizovaná! Potom sa naučila hrať podľa mužských pravidiel, no bola to chyba.

Talentovaná herečka Mila Kunis priznala, že známy filmový producent jej hrozil koncom kariéry. To všetko vprípade, ak nebude pózovať polonahá. Podľa neho nikdy nemala byť schopná fungovať vHollywoode, keď sa fotenia nezúčastní.

Mila Kunis o vzťahu s Ashtonom Kutcherom: Spočiatku to bolo len o sexe, no potom...

Votvorenom liste zverejnenom na APlus herečka povedala, že sa cítila byť objektivizovaná: „Počas kariéry som sa niekedy urazila, keď som sa na základe pohlavia dostala na vedľajšiu koľaj, menej mi zaplatili či ignorovali moju kreativitu.“ Preto sa naučila, že ak chce vtomto odvetví uspieť, musí hrať podľa pravidiel mužského klubu. Neskôr si ale uvedomila, že to bola hlúposť. Aoto väčšia, že to sama dovolila.

Mila Kunis a Ashton
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube.com)

Herečka narodená na Ukrajine sa rozpísala aj otom, ako spolu sďalšími tromi ženami založila produkčnú spoločnosť. Vtedy ju podľa jej slov jeden veľmi vplyvný producent opísal ako budúcu Ashtonovou ženu amatku dieťaťa. „Znížil tak moju hodnotu na nič viac ako len na vzťah súspešným mužom aschopnosť byť matkou,“ napísala Mila. Kvôli tomu sa nakoniec do projektu nezapojili.

Viac o téme: Mila Kunis
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu