Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Eddie Redmayne otvorene o otcovstve: Na toto vás nepripraví nič!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: SITA)

Anglický herec Eddie Redmayne nebol napriek všetkým radám pripravený na otcovstvo. Rodák z Londýna, ktorý so svojou manželkou Hannah Bagshawe vychováva štvormesačnú dcéru Iris Mary, to prezradil v rozhovore pre reláciu Entertainment Tonight.

"Nemyslím si, že vás na to čokoľvek pripraví. Je úžasné, že čo vám predtým každý povie, je klišé, ale pravda. Všetko ste to počuli predtým a aj napriek tomu, keď to zažívate, máte pocit, že je to po prvý raz. A zrazu začnete všetky tieto veci každému hovoriť, ako keby to boli nové a originálne myšlienky a oni odpovedajú, áno, to je klišé," vyjadril sa 34-ročný herec dodávajúc, že je rodičovstvo úžasná skúsenosť a jeho dcérka mu zakaždým rozjasní deň. "Kedykoľvek cítite únavu alebo niečo, ona je už krok pred vami a usmieva sa. Je to úžasné," vysvetlil.

Redmayne, ktorého budú môcť diváci a diváčky od 17. novembra vidieť ako Newta Scamandera v prvej snímke z päťdielnej série Fantastické zvery a ich výskyt, je tiež šťastný, že hrá v takom projekte, ktorý bude môcť jeho dcéra pozerať, keď bude staršia.

VIDEO Eddie Redmayne otvorene
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať:Ak sa nevyzlečie, neuspeje! Mila Kunis otvorene o hollywoodskych praktikách!


"Keď som vyrastal pri pozeraní týchto filmov (zo série o Harrym Potterovi, pozn. red.) a každý rok-dva sa ponáral do toho sveta, mal som pocit pohodlia. Bolo to ako dostať veľké objatia od J.K. Rowling a zbožňujem myšlienku, že by aj ďalšia generácia mohla mať niečo podobné. Aj napriek tomu, že sú Fantastické zvery v inom období, je to stále svet Harryho Pottera. Stále má to isté teplo a láskavosť," povedal.

VIDEO Eddie Redmayne otvorene
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Edward John David Redmayne má za sebou množstvo úspechov na divadelných doskách, pričom získal napríklad prestížnu cenu Tony. Je známy z filmov ako Kauza CIA (2006), Like Minds (2006), Kráľovná Alžbeta: Zlatý vek (2007), Kráľova priazeň (2008), Black Death (2010), Môj týždeň s Marilyn (2011), Bedári (2012) alebo Jupiter na vzostupe (2015).

Eddie Redmayne s manželkou
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Zahral si aj v dráme Teória všetkého (2014) o živote Stephena Hawkinga. Za stvárnenie svetoznámeho teoretického fyzika získal napríklad Zlatý glóbus, Oscara či cenu BAFTA. Na všetky tri spomínané ocenenia ho nominovali aj za výkon v biografickej snímke Dánske dievča (2015), kde stvárnil Lili Elbe, ktorá je známa ako jeden z prvých ľudí, ktorí podstúpili operácie na zmenu pohlavia.

Viac o téme: Eddie Redmayne
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu