Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Princezná Leia o 40 rokov utajovanej aférke: Aký bol Harrison Ford milenec?

Harrison Ford, Carrie Fisher, Star Wars Zobraziť galériu (3)
Harrison Ford, Carrie Fisher, Star Wars (Zdroj: Lucasfilm)

Carrie Fisher priznala intenzívnu trojmesačnú aférku s Harrisonom Fordom počas natáčania Hviezdnych vojen v roku 1979. Pôvodná princezná Leia tak odhalila tajomstvo, ktoré bolo skryté 40 rokov.

„Bolo to tak intenzívne,“ prezradila šesťdesiatročná herečka pre magazín People. „Počas týždňa sme boli Han aLeia apočas víkendu Carrie aHarrison.“ Potom, čo spolu strávili prvú noc, ktorá nasledovala po narodeninovej párty pre režiséra Georga Lucasa, herečku pochytili pochybnosti. Priznala, že jej vhlave vŕtala otázka, ako môže taký muž spokojný sniekým, ako je ona.

Harrison Ford, Carrie Fisher,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Lucasfilm)

Hoci bol tento románik pre herečku obrovským prekvapením akeď sa skončilo natáčanie, každý znich si šiel svojou cestou, na tú dobu si spomína vdobrom. „Bola som neskúsená, ale verila som mu,“ priznala herečka. „Bol taký milý.“ Oromániku sa rozpísala vo svojej knihe, ktorá je založená na herečkiných denníkoch z tej doby.

Anakin, Han Solo či Leia ako ich nepoznáte: Ktoré top hviezdy ich chceli hrať?

Carrie mala vtom čase 19 rokov, zatiaľ čo 33-ročný Harrison bol ženatým otcom dvoch detí. So svojou prvou manželkou Mary Marquardt sa rozviedol vroku 1979, Carrie však tvrdila, že to sňou nemalo nič spoločné.

Aby nedošlo k nedorozumeniam, herečka nechala na sociálnej sieti veľavravný odkaz:„Nikdy by som o nikom nevravela, aký bol na akomkoľvek kúsku nábytku - stoličke, posteli či konferenčnom stolíku."A zároveň vyvrátila všetky uverejnené správy o tom, aký bol Ford milenec:„Všetky správy, podľa ktorých som povedala, že bol Ford zlý milenec, sú úplne nepravdivé."

Viac o téme: Harrison FordCarrie FisherStar Wars
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu