Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Príťažliví a slobodní: U týchto hercov máte ešte šancu!

Koláž - nezadaní herci Zobraziť galériu (9)
Koláž - nezadaní herci

Sú sexi, talentovaní, úspešní, no v súčasnosti sú, bohužiaľ, nezadaní. Alebo našťastie? Dámy, u týchto hercov ešte máte šancu!

Kit Harington

Kit Harington
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Hviezda populárneho seriálu Hry otróny nám ako Jon Snow ukradla srdcia predovšetkým kvôli jeho lojalite asamozrejme dobrému vzhľadu atým... vlasom. Navyše, je Brit aslobodný. Dámy, šanca tu stále je!

Zac Efron

Príťažliví a slobodní: U
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Sladký Zac Efron bol odjakživa pastvou pre oči. Oto viac, keď vyrástol zDisney hviezdy na ozajstného muža. Na sociálnych sieťach rád ukazuje, ako riadne posilňuje a pohľad na jeho vymakané telo vždy stojí za to. Však sa to aj teraz hodí, keď sa stal členom filmovej Pobrežnej hliadky. Tak čo, nedali by ste sa ním zachrániť?

Obľúbené tínedžerské hviezdy: Už to nie sú deti - pozrite, čo z nich vyrástlo!

Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal
Zobraziť galériu (9)

Taylor Swift. Reese Witherspoon. Kirsten Dunst. Natalie Portman. Zoznam bývalých partneriek Jakea Gyllenhaala ukrýva dosť známe mená (čomu sa vôbec nečudujeme), ale žiadnej sa nepodarilo priviazať si ho manželstvom. Talentovaný a sympatický herec sa viackrát objavil vrebríčkoch najkrajších ľudí sveta anechýbajú mu ani filmové ocenenia.

Tyler Blackburn

Tyler Blackburn
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Archív T.B./Instagram)

Aj tridsaťročný americký herec Tyler Blackburn sa môže pochváliť statusom slobodný. Obľúbili sme si ho vseriáli Pretty Little Liars apri pohľade na fotky, ktoré zdieľa sfanúšikmi, mu musíme fandiť naďalej. Vminulosti ho spájali skolegyňou Ashley Benson, no nakoniec to boli len fámy.

Henry Cavill

Henry Cavill
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Predstaviteľ Supermana síce zachraňuje ľudstvo, no nepodarilo sa mu zachrániť vzťah apred pár mesiacmi sa rozišiel spriateľkou. Vymakané telo filmového hrdinu vspojení sbritským akcentom... Nuž, ktorá by nechcela, aby ju zachránil?

Jedna postava, veľa hercov: Kto bol najlepší Batman, Superman či Agent 007?

Chris Pine

Chris Pine
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Americký herec Chris Pine sa okrem mnohých snímok predstavil aj vStar Treku ako James T. Kirk. Randil sviacerými kráskami, no vsúčasnosti nie je pripútaný knikomu.

Milo Ventimiglia

Milo Ventimiglia
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Aj drsný fešák zo seriálu Ženy zrodu Gilmorovcov aRoryina veľká láska je momentálne single. Milo bol zasnúbený sherečkou Jaimie Alexander, no ztohto vzťahu zišlo. Kedysi dokonca aj naozaj randil spredstaviteľkou Rory – Alexis Bledel.

Milovaní zloduchovia: Kradnú, vraždia, ničia svet a aj tak im fandíme!

Tom Hiddleston

Tom Hiddleston
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Predstaviteľ Lokiho amnohých iných postáv je Brit, má šarmantný úsmev aneraz sme ho vo filmoch videli bez šiat. Po tom, ako všetkých prekvapil mediálne veľmi prepieraným vzťahom sTaylor Swift, je herec Tom Hiddleston opäť voľný!

Viac o téme: Henry CavillMilo VentimigliaJake GyllenhaalKit HaringtonTyler Blackburn
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu