Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jej kráse podľahli milióny: Odhaľte tajomstvá sexi Scarlett!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: SITA)

Hrala v nemálo filmoch a je považovaná za jednu z najpríťažlivejších žien sveta. Z drobnej detskej herečky sa vypracovala na hviezdu obrovských rozmerov a o herecké roly nemá núdzu. Už ako tínedžerka sa zaujímala o starších mužov, zbožňuje ju Woody Allen a spieva. Zoznámte sa, Scarlett Johansson.

Scarlett Johansson sa narodila vroku 1984 - a mala pri tom spoločnosť! Spolu sňou prišiel na svet aj jej brat – dvojča Hunter. Scarlett bola očosi šikovnejšia, takže vďaka trom minútam sa môže nazývať staršou sestrou. (Okrem neho má ešte sestru anevlastného brata zotcovho prvého manželstva.) Bohužiaľ, vo filme sa jej hrať dvojča (aspoň zatiaľ) nepodarilo. Vsúboji odvojrolu v snímke Pasca na rodičov ju totiž predbehla Lindsay Lohan.

Sexi kráska má podnikateľského ducha: Neuveríte, aký obchod si s manželom otvára!

Matka producentka ju od útleho detstva brávala na konkurzy, vďaka čomu debutovala ako deväťročná ato vo filme Všade dobre, doma najlepšie. Potom nasledovali snímky Vražedné alibi, Stratení na Manhattane, Manny & Lo či Sám doma 3. Kvôli svojej zaneprázdnenosti však prišla odomáceho miláčika - čínsku bojovú rybičku Cassiusa. Počas filmovania sa oňu mala starať kamarátka, no zabudla jej vymeniť vodu, tak rybka skapala.

Scarlett Johansson
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Dospelé dieťa

Hoci je abola svetovo vnímaná ako sexsymbol, na dvadsiate narodeniny si vybrala tak trochu detský darček. Oslavovala vDisneylande. Jej najobľúbenejší film je Willy Wonka atováreň na čokoládu. Na druhej strane však začala fajčiť už vpätnástich adoteraz sa tohto zvyku nezbavila.

Zabíjajú so šarmom a vyzerajú sexi: Tieto akčné hrdinky strach nepoznajú

Scarlett Johansson
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Aj Woody Allen ju zbožňuje

Scarlett zbožňuje prácu herca, režiséra aautora Woodyho Allena. Sním mala tú česť aj spolupracovať aza rolu vjeho snímke Match Point (Hra osudu) získala nomináciu na Zlatý glóbus pre najlepšiu herečku vo vedľajšej úlohe. Počas filmovania sa Woody Allen nechal počuť, že Scarlett je sexuálne ohromujúca. Sám priznal, že: „Je veľmináročné byť vtipný pri sexuálne ohromujúcej a krásnej mladej žene, ktorá je navyše vtipnejšia ako ty.“ Akeď to už povie Woody Allen, tak to niečo musí znamenať.

Scarlett Johansson
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Speváčka amilovníčka jazzu

Scarlett je obrovskou fanúšičkou jazzu. Kjej najobľúbenejším muzikantom patria Miles Davis, Billie Holiday, Anita O'Day, Rosemary Clooney, Edith Piaf, Nina Simone, Chet Baker, a Duke Ellington. Sympatická herečka je sama speváčkou, vydala dva hudobné albumy: Anywhere I Lay My Head (2008) a Break Up (2009). Tiež si zahrala vo videoklipe Justina Timberlakea, čo spôsobilo veľké klebety otom, že majú spolu vzťah.

Muži jej života

Po tom, ako si zahrala vo filme Stratení vpreklade sBillom Murrayom, si dala záväzok, že nikdy nebude randiť snikým pod tridsať rokov. Aj preto nadviazala vzťah sBeniciom Del Torom, ktorý bol od nej o17 rokov starší. Naozaj často sa objavuje vo filmoch spoločne so svojim veľmi blízkym priateľom hercom Chrisom Evansom, sktorým však nikdy nerandila. Spájaná bola sJaredom Letom aj Joshom Hartnettom. Chodila aj s Seanom Pennom, Nateom Naylorom, Judom Lawom, Jamesom Holzierom, Patrickom Wilsonom. Vroku 2008 sa vydala za Ryana Reynoldsa, sním sa však po dvoch rokoch rozviedla. Vsúčasnosti je manželkou francúzskeho novinára Romaina Dauriaca. Ten je, rovnako ako Ryan Reynolds, približne jej rovesník. Tak sa zdá, že s tými staršími mužmi to nebude až také horúce.

Mimo kamier lietajú iskry: Tieto hviezdy sa v súkromí doslova nenávidia

Jej kráse podľahli milióny:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Čo oScarlett Johansson ešte neviete?

  • Takmer spôsobila autonehodu, pretože ju zaujal jaj vlastný obraz na bilboarde kfilmu Ostrov.
  • Najviac zo všetkého sa bojí švábov.
  • Bola inšpiráciou pre pieseň od Katy Perry – I Kissed a Girl.
  • Na rolu vo filme The Girl With the Dragon Tattoo bola príliš pekná – odmietli ju.
  • Počas sviatkov oslavuje aj Chanuku aj Vianoce
Viac o téme: Scarlett Johansson
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu