Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Brad Pitt, Hugh Grant a ďalší: Zistite, prečo neznášajú Vianoce!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: SITA, internet)

Nie každý sa nechá strhnúť vianočným duchom. Všetka komercia, reklamy a gýče lezú niektorým hercom poriadne na nervy. Zašlo to až do takej miery, že Vianoce doslova neznášajú a snažia sa pred nimi všemožnými spôsobmi utiecť.

Hugh Grant

Brad Pitt, Hugh Grant
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA/AP)

Napriek tomu, že si anglický elegán zahral aj vo vianočnom filme Láska nebeská (2003), ducha Vianoc to v ňom za tie rokyvôbec neprebudilo. Jeho otec je na tom vraj rovnako. Preto namiesto toho, aby sedeli doma ako dvaja nevrlí starí muži, odcestujú na dovolenku. ,,Minule som vzal otca na dovolenku do moslimskej krajiny, aby sme pred tým unikli úplne. Obaja neznášame Vianoce," povedal akeď sa celý humbuk skončí, vrátili by sa späť do pohodlia domova, ale už bez Vianoc.

Colin Firth

Brad Pitt, Hugh Grant
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA/AP)

Tento muž naozaj neznáša Vianoce. Podľa vlastných slov prechováva k Vianociam obrovský odpor a takisto tvrdí, že menia ľudí na Scroogeov (postava z filmu Vianočná koleda, ktorá pristupuje k vianočným sviatkom so znechutením). Colin Firth totiž verí, že ide o príliš veľa predstieraného šťastia naraz. Nezapína pre istotu ani rádio, aby nepočul vianočné džingle a koledy. ,,V tomto období si dávam veľký pozor na to, aby som nezapol rádio, pretože tie nezvyčajné zvučky ma pomaly nútia vraždiť a posúvajú ma do Scroogeovho teritória. Myslím si, že Vianoce nás všetkých menia na Scroogeov."

Diego Luna

Brad Pitt, Hugh Grant
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA/AP)

Máme tu ďalšieho fanúšika Scroogea - Diego Luna bol vraj vždy taký, ako táto postavička. Zdá sa, že je to symbol pre všetkých odporcov Vianoc. Mexický herec, ktorý sa preslávil najmä v pokračovaní legendárnej snímky Hriešny tanec, si takisto k Vianociam nevytvoril vzťah. Neznáša totiž všetok materializmus v ich pozadí. Bohužiaľ, potom ako sa mu narodili deti vie, že si musí začať toto obdobie v roku užívať aspoň kvôli ich radosti.


Mohlo by vás zaujímať:Leo vie všetko! Hardy s ním prehral stávku, teraz musí... to sú ale blázni!


Gérard Depardieu

Brad Pitt, Hugh Grant
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA/AP)

Ďalšia z hereckých hviezd, ktorá neznáša Vianoce. Francúzsky herec ich však iba ignoruje, nie je vysloveným odporcom ako ostatní herci. Najväčší problém totiž vidí v hádkach a nepokoji, ako uviedol v jednom z rozhovorov. ,,Ignorujem Vianoce, nemám ich rád. V rodinách je kvôli nim len stres, všetci na seba kričia a hádajú sa,"uviedol.

Christoph Waltz

Brad Pitt, Hugh Grant
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA/AP)

Skvelý herec, ktorý sa divákom predstavuje prevažne v úlohe záporných hrdinov, ostane záporákom zrejme aj počas Vianoc. Christoph Waltz, známy napríklad z filmu Nehanební bastardi (2009), vykričal do sveta o sviatkoch naozaj zaujímavé veci.„Vianocesú jeden marketingový exces anič iné. Považujem to za nechutné. Zo mňa nikto nebude robiť finančný obrat. A basta!“

Brad Pitt

Brad Pitt, Hugh Grant
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA/AP)

Hollywoodsky krásavec bude mať naozaj smutné Vianoce. Nemal ich rád ani predtým, a tento rok to bude asi ešte horšie. Strávi ich totiž sám bez Angeliny a bez detí. Už dávnejšie sa však vyjadril, že z nich má traumu. ,,Vôbec sa mi nepáčia tie tajnosti okolo Santu. Keď som sa ako dieťa dozvedel, že neexistuje, cítil som sa podvedený," povedal na adresu Vianoc ešte v čase, keď ich trávil so svojou početnou rodinkou.

Viac o téme: Christoph WaltzBrad PittHugh GrantLady GagaColin FirthDiego Luna
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu