Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Boj medzi Prattom a Lawrence: Také urážky ste ešte nepočuli!

(Zdroj: SITA)

„Si taký hlúpy, že všetko, čo vieš, ťa pravdepodobne naučil tvoj trojročný syn.“ „Nedávno som ti povedal, že hráš tak, ako Adele spieva. Neznášam Adele.“ Chris Pratt a Jennifer Lawrence si to slovne rozdali priamo v rozhlasovom štúdiu. Takú výmenu urážok ste medzi hereckými kolegami azda ešte nevideli!

Po zábavke sneúplnými spoločnými fotkami dvojica hercov Chriss Pratt aJennifer Lawrence bavia svojich fanúšikov ešte viac. Opäť netradične. Momentálne sú na európskom turné, kde predstavujú svoj nový film Passengers. Preto boli hosťami vBBC One, kde si zahrali hru snázvom „Ihrisko urážok“.

Chrisa Pratta žiadali o selfie s kráskou, FOTO spravil to po svojom: Veď ju vôbec nevidno!

Podľa Pratta si pre sexuálnymi scénami brala herečka tabletky astihol ju počastovať aj otázkou: Aké to je byť vnajhlúpejšom Marvel filme. Navonok krehká herečka sa nedala akolegovi obratne kontrovala: „Veľmi som ťa zbožňoval vEverwoode – to ti ešte nikto nepovedal.“ „ Si taký zlý herec, že aj zvyšné osadenstvo ťa ľutovalo.“ Hoci zich úst zazneli rôzne urážky, je vidieť, že sa títo hereckí kolegovia na tom výborne zabávali.

Viac o téme: Jennifer LawrenceChris Pratt
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu