Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Veľký deň pre Reynoldsa: Dostal svoju hviezdu, ukázal deti a prezradil divné meno!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: Youtube)

Ryan Reynolds, momentálne známy ako záporák Deadpool, sa nedávno stal druhýkrát otcom. Jeho manželka Blake Lively mu porodila druhé dievčatko, no doteraz nezverejnili meno. Dlho otáľali aj s pohlavím bábätka. Nedávno však odhalil svoj návrh na meno, ktorý bol naozaj nevšedné. Znelo to ako zaklínadlo z Harryho Pottera

Ryan Reynolds patria momentálne k najobdivovanejším a pre mnohých dokonalým párom. Zoznámili sa počas natáčania snímky Green Lantern (2011), zaľúbili sa a o krátko na to sa vzali. V roku 2014 porodila Blake dcérku James a nedávno sa stali spolu s Reynoldsom druhýkrát rodičmi. Doteraz však ešte neoznámili meno ich druhej dcéry.

VIDEO Veľký deň pre
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Reynolds je známy nielen svojou láskou k deťom, ale aj obrovským humorom, ktorým nešetrí ani pri svojich deťoch. Pri výbere mena sa opäť predviedol. V rozhovore pre kanadský eTalk prezradil, ako chcel ich prvorodenúdcérku pomenovať. Vybral meno Excalibur Anaconda Reynolds.

"Navrhol som meno, v ktorom boli všetky písmená tiché, ale to všetkých zmiatlo. Špeciálne mňa," vyjadril sa aj k ďalším návrhom. Našťastie, Blake mu tento návrh hneď zatrhla a spoločne sadohodli na meneJames. Pokiaľ má v Reynolds v zálohe ďalšie svoje návrhy, niet sa čo čudovať, že s oznámením čakajú tak dlho.

VIDEO Veľký deň pre
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať:Žiadne rozmaznané prominentné detičky: Neuveríte, ako chce sexi herec vychovávať svoje deti


Svoje súkromie si strážia ako málokto v Hollywoode. V médiách sa neobjavovali žiadne fotky ich detí k čomu patrí aj fakt, že si dávali načas nielen so zverejnením mena, ale aj pohlavia. Nedávno sa však objavili na verejnosti ako šťastná rodinka. Ryan Reynolds totiž po oceneníCritics' Choice Awards spečatil svoju kariéru, ktorá je momentálne na vrchole, hviezdou na chodníku slávy.

VIDEO Veľký deň pre
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Youtube)

"Znamená to pre mňa všetko, nielen preto, že je tu moja rodina, ale toto sa stáva raz za život," povedal pre magazín ETonline.com. "Normálne nechodíme na takéto akcie všetci, vôbec nie deti, ale povedal som si, že o dvadsať rokov to budem ľutovať, ak by tu dnes neboli," dodal.

So svojím skvelým zážitkom sa podelil aj na sociálnej sieti Twitter. Samozrejme, nebol by to Ryan, keby nepridal aj vtipnú bodku za obrovskou poctou. "Skvelý deň... Je divné, ako napíšu celé meno veľkými písmenami. Ako keby som kričal na všetkých milých ľudí, ktorí tadeto prejdú. Navždy."

Viac o téme: Ryan ReynoldsBlake Lively
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu