Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Obľúbené postavy zo Sám doma: Ako vyzerajú dnes?

Sám doma Zobraziť galériu (7)
Sám doma (Zdroj: telkac.sk)

Je to viac ako dve desaťročia odvtedy, ako malý Kevin prvýkrát polapil nepoučiteľných Mokrých banditov. Tohto roztomilého fagana sme si všetci zamilovali a odvtedy je neoddeliteľnou súčasťou vianočných sviatkov. A nielen Kevin, ale aj celá jeho bláznivá rodinka. Keďže odvtedy ubehlo pomerne dosť rokov, všetci sa poriadne zmenili. Pozrite sa, čo robia a ako vyzerajú dnes!

Macaulay Culkin - Kevin

Pre Macaulaya Culkina bol Kevin životnou rolou, ktorá sa sním ťahá do dnešných dní. Ahoci sa vtých rokoch stal hviezdou, vpodstate ho táto úloha priviedla na dôchodok akariéru ukončil ako štrnásťročný. Potom nasledoval alkohol, drogy atak vyzeral vo svojich dvadsiatich rokoch ako troska. Dokonca sa objavili správy ojeho pokuse osamovraždu. Našťastie sa Culkin rozhodol zmeniť avsúčasnosti sa dáva dokopy.

Obľúbená i nenávidená komédia: Sám doma priviedol Culkina do dôchodku

Macaulay Culkin
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: hollywood.com)

John Heard - Peter McCallister

Po úlohe Kevinovho otca herec John Heard nezanevrel na herectvo aobjavil sa vo viacerých snímkach, okrem iného vo filmePrípad Pelikán sJuliou Roberts aDenzelom Washingtonom. Významný úspech zaznamenal napríklad vseriáli CSI: Miami či Sopranovci.

John Heard
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: hollywood.com)

Catherine O'Hara - Kate McCallister

Catherine O´Hara zažiarila na filmových plátnach oveľa skôr, ako sa jej ušla rola Kevinovej mamy. Aani dnes nemá oúlohy núdzu. Na tom má veľkú zásluhu aj jej manžel procent a režisér Bo Welch.

Tradičné vianočné filmy a rozprávky: Bez ktorých si už sviatky ani nevieme predstaviť?

Catherine O´Hara
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: hollywood.com)

Kieran Culkin - Fuller McCallister

Chlapec, ktorý pil veľa Pepsi apotom sa vnoci pocikával. Kto by si nepamätal na Fullera? Hoci jeho kariéra nie je príliš výnimočná, aj naďalej sa objavuje vmnohých filmoch. Zahral si vsnímke Také obyčajné dievča, Mládeži neprístupné, Hudba môjho srdca či Pravidlá muštárne.

Kieran Culkin
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: hollywood.com)

Daniel Stern – Marve

Po Kevinovi azda najviac každému zostali vpamäti Mokrí banditi – Marve aHarry. Hoci si Daniel Sterne zahral toho očosi hlúpejšieho zlodeja, vskutočnosti sa vyznačuje veľkým talentom. Pomerne veľkú slávu si užil ako herec, no dnes sa venujem niečomu úplne inému. Vyrába sochy zbronzu avenuje sa aj nadácii pre rodiny amládež.

Zlodej zo Sám doma ukázal obrovský talent: Fúha, neuveríte, čím sa teraz živí!

Daniel Stern
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: hollywood.com)

Joe Pesci – Harry

Druhého zo smoliarskej dvojice – Harryho – stvárnil Joe Pesci. Toho okrem snímok Sám doma preslávili predovšetkým gangsterské filmy. Mafiáni, za ktorých získal Oscara, Príbeh zBronxu, Kasíno či Scorseseho Zúriaci býk.

Joe Pesci
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: hollywood.com)

Viac o téme: Sám doma
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu