Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Oscarová kráska ostala v slzách: Som staršia, dospievania detí sa nemusím dožiť!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: SITA)

Oscarová herečka Nicole Kidman sa prednedávnom otvorila v rozhovore pre americkú televíziu CBS, v ktorom priznala, že chce byť svojim deťom na blízku, keď budú vyrastať a podľa jej slov rozkvitať. Obavy 49-ročnej Nicole pramenia z toho, že je staršou matkou a bojí sa, čo bude.

Mnohí poznáme Nicole Kidman ako krásnu, úspešnú a nezabudnuteľnú herečku, ale na konci dňa je to najmä oddaná matka. Z prvého manželstva s hercom Tomom Cruisom má dve adoptované deti 23-ročnú Isabellu a 21-ročného Connora a s jej súčasným manželom spevákom Keithom Urbanom má dve biologické dcéry 5-ročnú Faith Margaret a 8-ročnú Sunday Rose.

VIDEO Oscarová kráska ostala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

V rozhovore pre rannú show Sunday Morning americkej televízie CBS sa zdôverila, že chce vidieť svoje deti rásť a chce vedieť, čo sa z nich stane. Podľa jej slov je predsa len staršou matkou a tak nikdy neviete, čo sa môže stať. "Robí ma to smutnou. Len tu chcem byť dostatočne dlho na to, aby som videla svoje deti rásť a rozkvitnúť," povedala 49-ročná herečka, ktorá sa pri tejto myšlienke neubránila slzám.

VIDEO Oscarová kráska ostala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať:Hľadáte zradu či závisť? Omyl, toto sú hollywoodske priateľstvá na život a na smrť!


"To je všetko, čo si prajem. A aby sme ja a môj manžel ostali spolu. Jednoduché! Jednoduché požiadavky," dodala Kidman. Na otázku, čo ju robí pri myšlienke, že jej deti budú rásťemocionálnou povedala: "Len chcem byť tu pre nich. Som staršia matka, takže viete... Ou, prosím, nechaj ma tu. Prosím, prosím," pokračovala. "Ale, hej, čo sa má stať, stane sa," povedala herečka.

VIDEO Oscarová kráska ostala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

K herečkinmu materstvu sa vyjadril aj jej manžel Keith Urban: "Je to skvelá matka. Milujúci, materský typ.Naučila ma veľa o tom, ako vychovávať deti," povedal spevák. V súčasnosti sa herečka predstavila so svojimi hereckými kolegami vo filme Lion (2016).

Pozrite si celý rozhovor s Nicole Kidman

Viac o téme: Nicole KidmanKeith Urban
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu