Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Sympaťák Vin Diesel sa nevie krotiť: Obťažoval brazílsku moderátorku!

Vin Diesel Zobraziť galériu (2)
Vin Diesel (Zdroj: SITA/AP)

Mnohí ľudia snívajú o tom, aby po nich túžila nejaká hviezda. Brazílska moderátorka to po obťažujúcich rečiach Vina Diesela vidí úplne inak.

Počas rozhovoru so sympatickým adobre naladeným hercom sa redaktorka Carol Moreira očividne cítila nepríjemne. Šarmantný Vin Diesel sňou otvorene flirtoval až do takej miery, že na to redaktorka nemala slov avpodstate jej zruinoval dlho pripravovaný rozhovor. „Je taká nádherná. Zamiloval som sa! Je taká sexi! Vypadnime odtiaľto, poďme na obed!"Podobnými vetami herec častoval moderátorku počas celého interview. Tá podľa DailyMail nevedela čo robiť, tak sa len smiala. „Nepáčilo sa mi to. Vtedy som ale nevedela reagovať. Nebolo to pekné, že takto prerušoval moju prácu,“ posťažovala sa Carol Moreira.

Carol Moreira
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: dailymail.co.uk)

Najviac šokujúci moment prišiel vzávere, kedy herca Moreira požiadala, aby povedal vetu Ja som Groot vportugalčine. Vin Diesel, ktorý by mohol mať vek jej otca, ju opäť zasypal množstvom komplimentov. Herec sa však spätne za svoje správanie ospravedlnil na sociálnej sieti tým, že chcel len zabaviť divákov.

Viac o téme: Vin DieselCarol Moreira
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu