Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Affleck platí za chyby z minulosti obrovskú cenu: Dočkáme sa niekedy Batmana?

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: SITA)

Počas propagácie najnovšieho filmu Bena Afflecka Live by Night sa pre denník The Guardian otvoril o jeho nadchádzajúcom dobrodružstve opäť v postave Batmana. Ešte počas natáčania snímky Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti priznal, že má v pláne režírovať, napísať a dokonca si aj zahrať v ďalšej snímke o Batmanovi. Odvtedy sa však mnohé veci zmenili.

Film, ktorý mal v pláne vziať si nielen pod režisérske krídla sa mal volať The Batman a nemal byť natočený podľa komixových predlôh, ale mala to byť úplne samostatná snímka. "Tak zatiaľ vyzerá myšlienka," povedal Affleck. "Nie je to však hotová vec, neexistuje ani žiadny scenár. Ak to nedáme dokopy tak, ako si myslím, že je to najlepšie, nepôjdem do toho."

Affleck platí za chyby
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Na otázku prečo sa rozhodol ujať úlohy Batmana v kritizovanej snímke Batman vs. Superman, úprimne povedal so smiechom: "(Môj syn) Sam si myslí, že jeho ocko je Batman. Je to neuveriteľný pocit."


Mohlo by vás zaujímať: Slzy mal na krajíčku: Bena Afflecka dojal slovenský moderátor!


Affleck sa v rozhovore otvoril aj o svojej minulosti a o chybách, ktoré robil. Poda jeho slov mal už ako mladý vždy svoje hodnoty a jasný cieľ, ku ktorému sa chcel dopracovať. Postupne však začal byť slávny a to ho omráčilo a niekoľko rokov životom len tak brázdil. "Keď ste mladý 20-ročný muž, časť z vás robí chyby a učí sa z nich. Ja som ich prosto robil pred všetkými radšej, než v súkromí," pokračoval 44-ročný herec.

Affleck platí za chyby
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

"Sú isté veci veci, na ktoré keď si spomeniem, mám chuť sa schúliť do klbka, ale vždy som sa snažil správať k ľuďom dobre. Moji rodičia mi to takto vštepovali a chyby, ktoré som robil, boli väčšinou len obyčajné trápnosti," dodal Affleck.

Za každý úspech však podľa neho treba platiť. "Mám šťastie. Moje najdivokejšie sny sa splnili, ale cenou je doslova faustovská výmena, ktorú musíte podstúpiť. Vaša identita vám už nepatrí, stávate sa verejnou osobou a to zmení všetky pravidlá. Médiá môžu byť invazívne a nečestné a musíte sa jednoducho s týmito nepohodlnými vecami nejako zmieriť."

Affleck platí za chyby
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Napriek týmto faktom je Affleck naozaj zmierený s cenou, ktorú musí za svoje úspechy platiť, pokiaľ sa to týka len jeho osoby. Naopak, ak sa to dotýka aj jeho detí, to už v poriadku nie je. S herečkou Jennifer Garner, s ktorou už v súčasnosti nežije, má tri deti -Violet (11), Seraphina (7), a Sam (4).

Viac o téme: BatmanBen Affleck
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu