Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zlý rok 2016 pre Angelinu Jolie: FOTO Ani krach manželstva jej neubral nič na kráse!

Angelina Jolie
Angelina Jolie (Zdroj: Instagram Angelina Jolie)

Herecká ikona a sexsymbol Hollywoodu Angelina Jolie prežila naozaj náročný rok 2016. Najviac zo všetkého ju zasiahol krach dlhoročného manželstva. Napriek problémom vyzerá 41-ročná herečka absolútne dokonale.

O rozvod s americkým hercom Bradom Pittom požiadala AngelinaJolie. Práve z jej strany vychádzala silná iniciatíva. Ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely, pričom vyhlásila, že sa tak rozhodla pre dobro rodiny. Ako dátum odlúčenia uviedla 15. september. Tomu predchádzal incident zo 14. septembra, keď rodák z Oklahomy na palube súkromného lietadla údajne pod vplyvom alkoholu verbálne a fyzicky napadol ich 15-ročného syna Maddoxa.

Incidentom sa následne začali zaoberať Federálny úrad pre vyšetrovanie (FBI) a Úrad pre kontrolu starostlivosti o deti (DCFS) losangeleského okresu, ktoré prípad v novembri uzavreli s tým, že sa Pitt nedopustil hrubého zaobchádzania s deťmi. Jolie požiadala súd o plnú starostlivosť o všetkých šesť detí. Výživné na ne ani manželské alimenty nepožaduje. Pitt však žiada o spoločnú fyzickú aj právnu starostlivosť o deti, ktoré sú momentálne v jej plnej starostlivosti, pričom herec sa s nimi môže stretávať. Celý proces však stále nemá koniec. Šepká sa, že nádherná Angelina našla náhradu v podobe Johnnyho Deppa.Krach manželstva jej predsa na kráse vôbec nič neubral.

Where are you from? Comment your flag below!

Fotka uverejnená používateľom Angelina Jolie (@angelinajolieofficial),

Dvojica bola spolu od roku 2004. AngelinaJoliea Brad Pitt sa zoznámili počas nakrúcania akčného filmu Pán a pani Smithovci (2005), v ktorom stvárnili titulné postavy. Zasnúbili sa v roku 2012 po siedmich rokoch vzťahu. V roku 2014 sa zosobášili, a to najprv na súde v Kalifornii a neskôr na francúzskom zámku Miraval. Tri z detí - spomínaného Maddoxa pochádzajúceho z Kambodže, Paxa z Vietnamu a Zaharu z Etiópie - si pár adoptoval. V máji 2006 sa im narodila dcéra Shiloh a o dva roky neskôr Jolie priviedla na svet dvojčatá Knoxa a Vivienne.

"I am a strong believer that without justice, there is no peace. No lasting peace, anyway." - Angelina Jolie

Fotka uverejnená používateľom Angelina Jolie (@angelinajolieofficial),

Viac o téme: Angelina Jolie
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu