Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Natalie Portman o platoch v Hollywoode: Nepomer je šialený, Ashton dostal trikrát viac!

Natalie Portman Zobraziť galériu (3)
Natalie Portman (Zdroj: TASR)

Izraelsko-americká herečka Natalie Portmanová priznala, že Ashton Kutcher, jej herecký partner vo filme Hlavne nezáväzne z roku 2011, dostal za výkon v tejto komédii trikrát vyšší honorár ako ona.

Portmanová pre časopis Marie Claire uviedla, že o rozdielnej výške honorárov pre mužskú a ženskú hlavnú postavu vedela už v čase nakrúcania, vtedy ju to ale tak nehnevalo, ako by malo. "Zaplatili nám veľmi veľa, takže je ťažké sa sťažovať, ale ten nepomer je šialený," dodala. "Nebola som naštvaná do takej miery, ako som možno mala byť," pokračovala herečka.

Natalie Portman
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TASR)


Mohlo by vás zaujímať:Návrat do Marvelu? Krehkú krásku fascinuje prácu s modrým plátnom!


Herečka si podľa citovaného rozhovoru nemyslí, že by "boli muži alebo ženy menej schopnými". "Máme tu však jasný problém, a síce, že ženy majú menej príležitostí." Ženy by mali byť súčasťou riešenia a nie tento problém živiť, uzavrela 35-ročná Portmanová.

Ashton Kutcher
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Tridsaťosemročný Kutcher zverejnil odkaz na Portmanovej rozhovor na svojom konte na Twitteri. V komentári k zdieľanému textu napísal, že je hrdý na "Natalie a všetky ženy, ktoré sa rozhodli odstrániť nepomer v odmeňovaní žien a mužov".

Viac o téme: Hlavne nezáväzneAshton KutcherNatalie Portman
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu