Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Búrlivý pár v Ríme: FOTO Evan Peters musel na svoju 30-tku niesť priateľku na chrbte!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram/Emma Roberts)

Tomu sa hovorí láska. Evan Peter oslávil 20. januára svoje okrúhle tridsiate narodeniny. S čím však možno nepočítal je, že musel svoju priateľku Emmu Roberts niesť na chrbte celú cestu od Kolosea až k ich hotelu.

Emma Roberts a Evan Peters sa po dlhšej pauze opäť dali dokopy a tvoria jeden z búrlivých párov Hollywoodu. Peters nedávno oslavoval okrúhle narodeniny, ktoré strávil so svojou polovičkou v Ríme. To, čo sa stalo zrejme nečakal ani jeden z nich.

Búrlivý pár v Ríme:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/Emma Roberts)

Emma sa o tento zážitok podelila so svojimi fanúšikmi na Instagrame."Všetko najlepšie chalanovi, čo mi ponúkol jazdu na chrbte od Kolosea až k nášmu hotelu, pretože ma bolela noha. Šťastnú 30-tku, láska moja."


Mohlo by vás zaujímať:Mladučká Emma Roberts premýšľa nad koncom kariéry: Koho tým chce chrániť?


Emma pokračovala v narodeninových postoch s humorným nádychom: "Sú to tvoje narodeniny a ja si dám víno, kedy chcem," napísala a zmyselne zapózovala pred obrovským výberom vína. Svojho priateľa pre istotu nezabudla označiť.

Búrlivý pár v Ríme:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/Emma Roberts)

Emma Roberts a Evan Peters majú za sebou dosť búrlivý vzťah. Prvýkrát spolu začali chodiť v roku 2012, zasnúbili sa, no v roku 2015 sa rozišli. Počas trojročného vzťahu sa stal incident, ktorý ich vzťah poznamenal. V hoteli v Montreale Emma počas hádky Petersa udrela a pohrýzla. Polícia ju zatkla, no Evan nevzniesol žiadne obvinenie. Opäť spolu chodili v tom istom roku, no po krátkom čase sa opäť rozišli.

Búrlivý pár v Ríme:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: internet)

O tom, že sa dali znova dokopy sa začalo znova hovoriť v septembri 2016. Pár tento vzťah potvrdil niepriamo postami na Instagrame. Herci sa zoznámili v roku 2011 počas nakrúcania seriálu American Horror Story, v ktorom si obaja zahrali. Emma je vnučkou známej herečky Julia Roberts a zahrala si v snímkachKokaín (2001) po boku Johnnyho Deppa a Penélope Cruz,Vreskot 4 (2011),My sme Millerovci (2013) či Hra o život (2016). Momentálne hviezdi v seriáliScream Queens.

Evan Peters sa stal známym najmä vďaka spomínanému seriálu American Horror Story, ale objavil sa aj v snímkachAmerický zločin (2007), Bitkári (2008), Kick-Ass (2010), Vzkriesenie démona (2015), X-Men: Budúca minulosť (2014), Vzkriesenie démona (2015) čiX-Men: Apokalypsa (2016).

Viac o téme: Evan PetersEmma Roberts
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu