Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Markíza si poistila služby svojej hviezdy: Heriban mieri do obľúbenej relácie!

Dano Heriban Zobraziť galériu (2)
Dano Heriban (Zdroj: tvmarkiza.sk)

Markíza nechce prísť o svoju hviezdu! Herec Dano Heriban sa dostal do povedomia divákov najmä kvôli seriálu Horná Dolná, vďaka ktorému ho spoznávajú aj ľudia na uliciach. Jeho popularitu si uvedomuje aj televízia, ktorá pre neho prichystala nový flek.

Obľúbený ĎuroBrmbalíknajnovšieposilní tím obľúbenej skeč šou.Heriban sa už 6. februára predstaví divákom v zábavnom programeKredenc. Vminulosti už v tejto relácii účinkoval, bolo to predovšetkým v silvestrovských špeciálnych častiach. Teraz však prišla jedinečná ponuka. Dano Heriban sa stal stabilným členom.

Sympatický herec je pre Markízu dôležitým človekom, ktorá si jeho služby musela poistiť.Okrem tohopriznal, že práve toto je cesta, ktorou by sa chcel po komediálnej stránke uberať.V Kredenci to ale nie je jediná novinka. Do šou okrem Heribana mieri aj ďalší skvelý herec - Števo Martinovič.

Obaja budú mať v relácii vlastné skeče. Michal Kubovčík,Zuzana ŠebováaPetra Polnišovátak majú nových kolegov. Heriban sa zmení na bláznivého taxikára, Martinovič sa zasa bude venovať zdravému životnému štýlu. Diváci sa rozhodne majú na čo tešiť.

Dano Heriban
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: tvmarkiza.sk)

Herectvo je vážne povolanie #actingisaseriousjob #actors #danoheriban

Fotka uverejnená používateľom Stevo Martinovic (@stevomartinovic),

Viac o téme: Dano HeribanŠtevo Martinovič
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu