Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tomu sa hovorí výraz tváre: VIDEO Takáto bola reakcia Winony Ryder na kolegov prejav

Winona Ryder
Winona Ryder (Zdroj: Youtube)

Kým jej kolega David Harbour vášnivo prednášal svoj prejav, Winona Ryder ukázala širokú škálu výrazov. Prejav v nej evidentne vyvolal mnoho emócií, ktoré nečakala.

Toľko výrazov zrejme neukázala ani v ocenej snímke Stranger things. Prejav, ktorý predniesol jej kolega však nevyviedol z miery len ju, ale aj jej kolegov. Tí naňho celý čas uprene hľadeli. Na konci tlieskali nielen oni, ale aj herci v publiku, dokonca ich to dvihlo zo stoličiek. Winona Ryder však spomedzi všetkých vynikala, video zachytáva celú mimiku herečky.

Odovzdávanie prestížnych cien malo niekoľko svetlých, ale aj zlých momentov. Dá sa však povedať, že tento považujú diváci a fanúšikovia za najlepší a mnohí na to reagovali aj na sociálnej sieti Twitter. "Reakcia Winony Ryder si zaslúžia vlastnú cenu," napísala Madeline Hill.


Mohlo by vás zaujímať: Prežili bitky, posmešky aj obťažovanie: Vieme, ktoré hviezdy v mladosti šikanovali


Škodoradosť vôbec nebola motiváciou. Práve naopak, všetci písali len pozitívne veci. "Boh žehnaj Winone Ryder," napísal Sam Roberts. "Winona Ryder: jedna z najlepších herečiek súčasnosti," reagovala používateľka s nickom Eloise.

Niektorí si predsa len neodpustili trošku humoru. "Winona si objednáva na pódium drink," napísal používateľ Wells Adams.

Viac o téme: Winona RyderSAG AwardsDavid Harbour
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu