Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Exkluzívne FOTO a VIDEO synčeka Katherine Heigl: Toto je môj malý zázrak!

(Zdroj: Facebook/Katherine Heigl, People)

Katherine Heigl prežíva momentálne jedno zo svojich najšťastnejších období. V decembri sa jej narodil zdraví synček Joshua Bishop Kelley Jr. a koncom januára zverejnila prostredníctvom sociálnych sietí Facebook a Twitter exkluzívne fotografie a videá jej rodiny. Fotenie iba trojtýždňové chlapčeka s ním absolvovala pre magazín People celá herečkina rodina.

Katherine Heigl nedávno na sociálnych sieťach zverejnila fotky svojho vtedy len trojtýždňového chlapčeka. Týmto spôsobom oznámila svetu narodenie svojho, dá sa povedať, zázraku.Malý Joshua sa narodila 20. decembra a k dvom adoptívnym dcéram pribudlo herečkine prvé biologické dieťa. "Josh a ja sme absolútne nadšení, že sa s vami môžeme podeliť o príchod nášho malého chlapčeka Josha Bishopa Kelleyho Jr. na svet. Všetci sme šťastní, zdraví a neskutočne vďační!," napísala k jednej z fotiek na Facebooku.

Poďakovala aj magazínu People za to, že sa celé fotenie nieslo v pokojnom a úprimnom duchu. "Tiež sa chcem poďakovať a venovať obrovské a milujúce poďakovanie mojej priateľke Cheyenne Ellis za zhotovenie krásnych fotiek. Obrovské poďakovanie patrí aj vám všetkým, za vaše krásne slová podpory, lásky a za všetky krásne priania. Ako vždy som nesmierne vďačná za takých skvelých fanúšikov!"


Mohlo by vás zaujímať:Neúspešné pokusy vystriedal zázrak: Intímne FOTO Sexi doktorka je konečne tehotná!


Katherine Heigl mala dlho problém otehotnieť. Lekári jej dokonca povedali, že vlastné deti zrejme mať nebude. O vlastné dieťa sa prestala pokúšať a s manželom muzikantom Joshom B. Kelleym si adoptovalidve dievčatká - Naleigh a Adelaide. Tie boli z herečkinho tehotenstva spočiatku prekvapené, nechápali, kde je bábätko. Katherine im potom vysvetlila, že toto dieťatko musí prv vynosiť. Z malého bračeka sa tešia, čo vidno aj na videu, ktoré na Facebooku zverejnila herečka.

Tiež priznala, že tehotenstvo držala v tajnosti do 12. týždňa. Vedela to iba ona, jej muž a matka. Po predchádzajúcich skúsenostiach totiž nechcela veci unáhliť a chcela si byť istá. Tehotenstvo bolo pre ňu prekvapením, keďže si myslela, že jej nie je dané mať vlastné dieťa.Aj počas tehotenstva prežila strach, keď s bábätko nehýbalo. "Dva týždne pre pôrodom sa dieťatko nehýbalo a vraj malo veľkú hlavičku. Mysleli si, že bude mať okolo štyroch až piatich kíl. To ma trochu vystrašilo," priznala sa herečka.

"Celý pôrod bol však za mnou za necelú hodinu, vrátila so sa na izbu a o dva dni ma prepustili. Už večer po cisárskom reze som stála na vlastných nohách. Všetko prebehlo o dosť ľahšie, než som si predstavovala. Myslela som si, že sa budem dávať dokopy nejaký mesiac, no vôbec to nebolo také zlé. Bola to skvelá skúsenosť," dodala herečka.

Viac o téme: Katherine HeiglJosh Kelley
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu