Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO a FOTO tých najvtipnejších reakcií: Prepáč, La La Land!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: SITA)

Nečakaná situácia, ktorá sa zapíše do dejín odovzdávanie prestížnych Cien Akadémie (Academy Awards). Mylné vyhlásenie La La Landu za najlepšiu snímku minulého roka, sprevádzané ospravedlnením a predaním ceny skutočným víťazom, tvorcom seriálu Moongliht, sa neobišlo bez reakcií.

Všetko napravil producent La La Landu Jordan Horowitz. "Nastala nejaká chyba. Moonlight je najlepšou snímkou, vy ste vyhrali," povedal, keď sa informáciu dozvedel.Okrem vyjadrení hercov kolujú po internete rôzne videá, obrázky a koláže. Podobne ako DiCapriov večný hon za Oscarom, aj tento rok si mnohí na tomto obrovskom omyle zgustnú.


Mohlo by vás zaujímať:VIDEO Oscary sú rozdané: Šok večera, La La Land nie je najlepší, vymenili obálky!


Video, ktoré na sociálnej sieti Facebook uverejnila stránka 9gag paroduje nešťastný moment z Oscarov na základe scény z filmu Star Wars, kde Kylo Ren a Rey bojujú o svetelný meč. V tomto videu bojuje Moonlight a La La Land o Oscara.

9gag zverejnil ďalšiu vtipné koláže na Instagrame: "Perfektný zvrat."

VIDEO a FOTO tých
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/9gag)

"Ten moment, keď sa všetci cítime ako Meryl Streep."

VIDEO a FOTO tých
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/9gag)

ENews: "Sú dva typy priateľov, keď sa stane nejaký trapas. Prvý, ktorý zavolá a všetkých patrične informuje a druhý, ktorý sa snaží spraviť najlepší príbeh na Snapchate. Ste tím Nicole Kidman alebo Octavia Spencer?"

VIDEO a FOTO tých
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/9gag)

Ako sú na tom Ryan a Emma?

Kým Emma Stone sa vyjadrila pred novinármi k tomu, čo sa stalo, reakcie Ryna Goslinga sú trochu iné. Mnohí totiž zachytili jeho výraz na pódiu a hneď sa stal populárnym. Osobne sa k celej veci zatiaľ nevyjadril.

Emma Stone: "Som veľmi nadšená, že vyhral Moonlight. Je to najlepší film za poslednú dobu. No ten proces, kým sme sa k tomu dostali, bol jednoducho úlet. Nahralo to do karát myšlienke divokej súťaže medzi tvorcami, no v skutočnosti to tak nie je, len to tak vyzerá. Je to ten najšialenejší moment vôbec! Ešte som to nespracovala, spracoval to vôbec niekto? Viem, že vyhral Moongliht, som šťastná a bol to skvelý večer."

Fanúšikovia si Goslingov vtipný aj úrpimnývýraz vychutnali: "Jordan (producent, La La Landu, pozn.red.: Nevyhrali sme. Je to chyba. Moonlight vyhral. Ostatní: Môj bože!, Ryan: ...."

"Goslinga musíte milovať. Každý z tímu La La Land sa tváril nechápavo, on sa iba usmial a tlieskal Moonlightu."

Reakcie kolegov

Na celú situáciu reagoval aj Barry Jenkins, režisér Moonlightu: "Stále nenachádzam slová."

Joseph Gordon-Levitt: "Ak ste nevideli Moonlight, nenechajte, aby vám tento zmätok na Oscaroch zatienil úsudok. Pozrite si to. Je to krásne. To isté platí o La La Lande."

Oprah Winfrey: "Gratulujem Moonlightu! Môj najobľúbenejší moment z Oscarov!"

Ellen DeGeneres: "Nič sa nevyrovná živému vysielaniu. Gratulujem Moonlightu. A La La Landu za skvelú reakciu."

Helen Hunt: "Fantastické!"

John Legend: "Gratulujem tímu Moonlight. Je to naozaj nádherný film. Skvelá práca."

Neil Patrick Harris si zrejme všimol omyl skôr, zverejnil dva tweety: "Vyzerá to tak, že Warren Beatty drží v ruke zlú obálku. Ach."

"Cítim sa naozaj zle za všetkých, ktorých sa to týka: Warren, Jimmy, Marc Platt a skvelý tím La La Landu. Gratulujem Moonlightu. Je to skvelé."

Celý svet reaguje a vtipkuje

"Keď si Emma uvedomí ten zvrat."

"Ten moment, keď si uvedomíš, že všetci ťa vidia."

"Môžeme znovaskontrolovať aj cenu za najlepšieho herca?"

"Keď Warren Beatty pozerá na kartu a snaží sa prísť na to, ako mohla najlepšiu snímku vyhrať Emma Stone."

"Moonlight (mesačný svit, pozn. red.) prebil La La Land."

Vyjadril sa aj americký senátor Connecticutu Chris Murphy, ktorý narážal na prezidentské voľby: "Väčšinu nocí som sníval, aby sa táto situácia stala nielen na Oscaroch, ale aj počas volebnej noci."

Niektoré príspevky boli aj narážkami na Steva Harveyho, ktorý minulý rok mylne vyhlásil prvé miesto na súťaži Miss Universe. "Steve Harvey práve teraz."

Viac o téme: OscarRyan GoslingEmma StoneLa La LandMoonlight
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu