Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Sexi upírky vytreli médiám zrak, prelomili mlčanie: FOTO Svojho ex a jeho manželku milujem!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram/Nikki Reed)

Herečky Nina Dobrev a Nikki Reed médiám poriadne vytreli zrak. Špekulácie o nevraživosti medzi bývalou priateľkou Iana Somerhaldera a jeho súčasnou manželkou boli predmetom mnohých článkov. Obe dámy to zrejme prestalo baviť a po spoločnom obede svojimi príspevkami na Instagrame všetky klebety vyvrátili.

Všetci skalní fanúšikovia spolu s médiami sledovali vzťah Niny Dobrev a Iana Somerhaldera v čase, keď seriál Upírske denníky získal obrovskú popularitu. Ich vzťah však nevydržal a po troch rokoch sa v roku 2013 rozišli. Médiá prinášali mnoho informáciínevraživosti medzi hercami, špeciálne, keď si Somerhalder po dosť krátkom čase našiel novú známosť. S herečkou Nikki Reed začal chodiť v roku 2014 a vzali sa o rok neskôr.


Mohlo by vás zaujímať:La La Land pobláznil aj celebrity: FOTO Pozrite, čo vystrojila Nina Dobrev!


Od začiatku natáčania prešlo už osem rokov a traja hlavní predstavitelia (Paul Wesley, Nina Dobrev a Ian Somerhalder)sa spolu s Nikki Reed, Somerhalderovou manželkou, stretli na spoločnom obede. Nikki a Nina sa rozhodli, že po dlhom mlčaní ohľadom ich údajnej vzájomnej nenávisti ticho prelomia a obe zverejnili spoločné fotografie na Instagram. Nina Dobrev stretnutie komentovala slovami: "Nemôžem uveriť, ako ten čas letí. Rozlúčková večera s tímom Sumereed! Je super stretnúť sa s týmito vtipálkami. Posielam všetku lásku."

Sexi upírky vytreli médiám
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/Nina Dobrev)

Na druhej strane Nikki Reed sa rozhodla pridať fotku s o niečo hlbším popisom. Vnaozaj dlhom príspevku vysvetľuje, že mlčanie považovali všetci traja za najlepší spôsob, ako vyriešiť ohováranie a vyfabulované príbehy o nenávisti, podvádzaní a podrazoch zo strany médií. "Teraz vidím, že ticho využili médiá ako príležitosť vyplniť prázdne miesto ešte väčšími klamstvami a šťavnatými historkami. A my, áno MY, máme morálnu zodpovednosť vočimladým dievčatám ukončiť tento falošný príbeh, pretože na konci toho všetkého sú to práve mladé dievčatá, ktoré prídu o veľa," týmito slovami začala herečka svoj príspevok.

Ďalej napísala, že médiá využili oddanosť seriálumnohých dievčat a nahradili ich pocitmi hnevu a zmenila ich pohľad na svet a na seba. "Takto chceme ukončiť všetky tie falošné historky o žiarlivosti, zrade a vymyslených nepriateľstvách a ženách nenávidiacich ženy, ktoré sprevádzali natáčanie." Zároveň povedala, že je ich morálnou povinnosťou napraviť tieto hlúpe príbehy prezentované médiami.

Sexi upírky vytreli médiám
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/Nikki Reed)

"Otočme stranu spoločne a vstúpme s mierom v srdci do novej kapitoly. A konečne, využime to ako príklad, aké dôležité je zastaviť tento trend otrasných titulkov o ženách, o tom, že médiá nás vykresľujú ako zatrpknuté, naštvané, neisté, zlomené, detské, neustále bojujúce a podrážajúce sa monštrá. Pretože či chceme, alebo nie, mení to pohľad všetkých žien na seba," dodala herečka. Podľa nej by sa niektoré internetové médiá mali hanbiť za to, že sa zameriavajú na stále mladšie vekové skupiny, ktoré sú zraniteľnejšie.

Situácia nenechala chladného ani Iana Somerhaldera, ktorý na Instagrame k rovnakej fotke, ako jeho manželka, napísal: "Oddych s týmito dvoma. Po rokoch mediálneho predstierania, že sa tieto dámy poznajú a navzájom si bodajú do chrbta, si konečne prvýkrát spoločne sadli k stolu. Zastavme šírenie nenávisti, máme jej v našom svete dnes dosť." Poukázal aj na fakt, že médiá využívajú zraniteľnosť fanúšikov a takýto spôsob podporuje prehnitosť v našej spoločnosti.Dúfajme, že odkazy všetkých troch hercovmédiá a tiež aj dievčatá vezmú na vedomie a naozaj začnú novú kapitolu.

Viac o téme: Nina DobrevIan SomerhalderNikki Reed
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu