Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Legendárna tínedžerská komédia: Ako vyzerajú herci z Prcičiek po 17 rokoch?

Zobraziť galériu (10)

Séria legendárnych tínedžerských komédií Prci, prci, prcičky sa navždy zapísala do pamäte divákov. Mnohí ju zatracujú, mnohí pre zmenu označujú za kultovú. Od vydania prvej časti uplynie už neuveriteľných 17 rokov. Pozrite sa, ako sa za ten čas zmenili hlavné postavy.

Jason Biggs (38)ako Jim Levenstein

Sherectvom začal už ako päťročný. V rokoch 1996 až 1997 študoval na Newyorskej univerzite, no zo školy odišiel, aby sa mohol naplno venovať hraniu. Objavil sa v rôznych filmoch či seriáloch, no žiadna iná postava ho nepreslávila viac,ako masturbujúci študent s jablkovým koláčom. Filmový Jim sa viackrát vyjadril, že mu pripomínanie tejto scény prekáža.Herectvu sa venuje aj jeho manželka Jenny Mollen, s ktorou má syna Sida.

Jason Biggs ako Jim
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: koláž Telkáč)

Sean William Scott (40) ako Steve Stifler

Najmladší zo siedmich súrodencovzačals hereckou kariérou až po maturite. Jeho prvá veľká úloha prišla v Prcičkách a možno ju označiť za životnú. Za sebou má účinkovanie v množstve filmov ako Road Trip, Evolúcia, Nepriestrelný mních, Vitajte v džungli, Telocvikár. Okrem toho daboval Crasha vo všetkých štyroch častiach Doby ľadovej.Legendárny sukničkár a pártyman Stifler randil s bývalou modelkou Victoria's Secret Lindsay Frimodt.Od rozchodu v roku 2013 je oficiálne nezadaný.

Legendárna tínedžerská komédia: Ako
Zobraziť galériu (10)

Eddie Kaye Thomas (36) ako Paul Finch

Zo všetkých svojich hereckých kolegov z Prcičiek má za sebou najbohatšiu kariéru práve hanblivec Finch.S herectvom začal už ako sedemročný a odvtedy sa zoznam jeho úloh rýchlo rozširoval. Netají sa židovskou vierou, no o jeho súkromnom živote je minimum informácií.

Eddie Kaye Thomas
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: koláž Telkáč)

Mohlo by vás zaujímať: Poriadne perverzné rozprávky od Disneyho: Do filmov skrývajú nahé telá aj mužskú erekciu

Alyson Hannigan (42) ako Michelle Flahertyová

Americká herečka jeznáma najmä ako Lily Aldrin zo seriálu Ako som spoznal vašu mamu. Diváci ju však dobre poznajú aj z filmovej série Prci, prci, prcičky, kde stvárnila nie príliš pôvabnú Michelle. Z nešikovnej flautistky sa nakoniec vykľula sexuálna maniačka. Okrem toho zahviezdila aj v seriáli Buffy, premožiteľka upírov.Práve tu sa zoznámila s hercomAlexisom Denisofom, za ktorého sa vydala.Majú spolu dve dcéry -Satyanu Mariua Keevu Jane.

Alyson Hannigan
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: koláž Telkáč)

Tara Reid (41) ako Vicky Lathumová

Na filmovom plátne debutovala v roku 1987 v snímke A Return to Salem's Lot, po ktorej nasledovali úlohy vo filmoch ako Big Lebowski, Veľmi nebezpečné známosti,no jej nezabudnuteľnou úlohou bola postava Vicky v Prcičkách.Herečka už v mladom veku podľahla trendu plastických operácií. Okrem pŕs si nechala vylepšiť aj brucho.Tesne po štyridsiatke vyzerá naozaj veľmi neprirodzene.Nie je vydatá a nemá ani deti.

Tara Reid
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: koláž Telkáč)

Thomas Ian Nicholas (36) ako Kevin Myers

Aj tohto herca preslávila úloha v tínedžerskej komédii. Zahral si ešte v ďalších štyrochfilmoch, pričom sa venuje aj spevu.V roku 2008 vydal debutový album Without Warning.Už na prvý pohľad je vidieť jeho taliansky pôvod.Za manželku si zobral Colette Marino, známu aj ako DJ Colette.Spolu majú dve deti.

Thomas Ian Nicholas
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: koláž Telkáč)

Mohlo by vás zaujímať: 8 najlepších starých erotických hier: Toto potajme hrávali aj naši rodičia

Mena Suvari (38)ako Heather

Začínala ako modelka a na filmovom plátne debutovala v roku 1997 v snímke Nowhere. Nasledovalo účinkovanie v trileri Zberateľ bozkov či komédii Prci, prci, prcičky, no do povedomia verejnosti sa zapísala predovšetkým ako Angela Hayes, ktorá v oscarovom filme Americká krása zvádzala Lestera Burnhama v podaní Kevina Spaceyho.Mena má z otcovej strany estónske korene.Je dvakrát rozvedená.

Mena Suvari
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: koláž Telkáč)

Shannon Elizabeth (43)ako Nadia

Ikona tínedžerskej komédie, do ktorej boli zaľúbení všetci chlapci. Práve ona predviedla najhorúcejšiu scénu, na ktorú sa nezabudlo ani po rokoch.Napriek tomu, že prekročila prah štyridsiatky, vyzerá stále fantasticky.Prcičky boli jej najväčšou hereckou úlohou, okrem nich si ešte zahrala vedľajšie postavy v seriáloch a hororoch.Býva označovaná ako jedna z najlepších celebrít hrajúcich poker. V roku 2006 porazila v turnaji 83 celebrít a profesionálnych hráčov. S bývalým manželom založili organizáciu Animal Avengers, ktorá slúži na záchranu zvierat.

Shannon Elizabeth
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: koláž Telkáč)

Chris Klein (37)akoChris "Oz" Ostreicher

Frederick Christopher Klein je taktiež známy predovšetkým z tínedžerských komédií Prci, prci, prcičky. V hereckej kariére pokračuje aj v súčasnosti. V minulosti chodil napríklad s herečkami Katie Holmes a Ginnifer Goodwin, pričom s prvou menovanou bol aj zasnúbený.Momentálne je ženatý s Lainou Rose Thyfault, s ktorou má syna Fredericka Eastona.

Chris Klein ako Chris
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: koláž Telkáč)

Viac o téme: Jason BiggsThomas Ian NicholasTara ReidSean William ScottEddie Kaye ThomasAlyson HanniganMena SuvariChris KleinShannon Elizabeth
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu