Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Deti, ktoré vládnu Hollywoodu: Ukradnú úspešným rodičom slávu?

Lily-Rose Depp Zobraziť galériu (6)
Lily-Rose Depp (Zdroj: Archív L.R.D.)

Ešte nič nezažili, nevytvorili ani neskúsili a už sú slávnejšie ako ich rovesníci, ba aj väčšina dospelých ľudí. Stačilo im len narodiť sa a už boli na nich namierené svetlá reflektorov. Niektorí potomkovia svetoznámych rodičov sú jednoducho slávni, hoci sa o to vôbec nepričinili. Toto sú tie najznámejšie hollywoodske deti známe len kvôli rodičom!

Suri Cruise

Suri Cruise
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: usweekly.com)

Roztomilá dcéra slávneho ateraz už rozdeleného páru Katie Holmes aTom Cruise bezpochyby patrí medzi tie najznámejšie deti sveta. Katie sa po rozvode rozhodla bývať aj sdcérou vNew Yorku aTom Cruise ostal vKalifornii. Túto niekoľkohodinovú cestu lietadlom musí často absolvovať práve Suri, ktorá si hollywoodsku slávu užíva po svojom. Novinárom nemá problém vyplaziť jazyk ahysterické výstupy sú tiež všetkým známe. Žeby znej vyrastala ďalšia rozmaznaná hviezdička?

Ava Phillippe

Reese Witherspoon s dcérou
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram/Reese Witherspoon)

Dcéra úspešnej herečky Reese Witherspoon je už očosi staršia anedávno oslávila 16 rokov. Pri pohľade na fotografiu smatkou sa však zdá akoby bolidvojčatá. Hoci už teraz je jasné, že sa vblízkej budúcnosti môže vydať po stopách Reese abude úspešná, zatiaľ sa podľa všetkého správa ako normálne dieťa. Ktovie čo sňou spravia najbližšie roky. Veď možno zatieni aj veľmi úspešnú mamu!


Mohlo by vás zaujímať:Páni, to je podoba! FOTO Reese Witherspoon a jej dcéra Ava by pokojne mohli byť dvojičky!


Lily Rose-Depp

Lily-Rose Depp
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Keď je vašim otcom Johnny Depp amatka dlhoročnou múzou Karla Lagerfelda, tak jednoducho nemôžete sedieť vkúte aukrývať sa. Prešla sa po viacerých svetových mólach anechýba ani vo filmovej tvorbe. Má len sedemnásť rokov, no vtomto prípade jablko rozhodne nepadlo ďaleko ostromu.

Shiloh Jolie-Pitt

Shiloh Jolie-Pitt
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: InStyle.com)

Ani jeden z potomkov dnes už rozídenej dvojice Jolie-Pitt sa neschoval pre svetlami reflektorov, Shiloh však zaujala mediálny svet očosi viac ako ostatní súrodenci. Neposedná dcérenka Brada aAngeliny si totiž zamilovala chlapčenskú módu, takže by ste ju všatách pre princezné len márne hľadali. Krátke vlasy, rockové viazanky, grafické tričká – to je móda vpodaní Shiloh.


Mohlo by vás zaujímať: Slávna krv a obrovský talent: Títo herci majú úspech zaručený!


Kingston Rossdale

Kingston Rossdale
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: dailymail.co.uk)

Hoci syna speváčky Gwen Stefani aherca Gavina Rossdala vnašich končinách pozná len málokto, vAmerike je doslova miláčikom. Kingston síce oslávil len desať rokov, no rád experimentuje so svojim vzhľadom aprovokuje tak. Ako šesťročný chcel mať modré vlasy arodičia preferujúci voľnú výchovu mu to povolili. Veď nech sa prejaví jeho kreativita!

Viac o téme: InstagramSITADailymail.co.ukInStyle.com
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu