Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Uma Thurman o chybách z minulosti: Toto budem navždy ľutovať!

Uma Thurman Zobraziť galériu (4)
Uma Thurman (Zdroj: SITA)

Herečka Uma Thurman sa v Neskorej šou so Stephenom Colbertom priznala, že odmietla úlohu vo filme, ktorý ju mohol naozaj presláviť. Išlo o postavu Eowyn v trilógii Pána prsteňov, ktorú nakoniec stvárnila Mirranda Otto.

Vo večernej šou priznala, že jej túto úlohu ponúkli, ale okamžite ju odmietla. S odstupom času, to však ľutuje. "Považujem to naozaj za jedno z najhorších rozhodnutí, aké som kedy spravila," priznala Thurman. "No práve vtedy sa mi narodilo prvé bábätko a neviem. Akosi som vtedy viac inklinovala k domovu."

Uma Thurman
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Uma Thurman porodila v roku 1998 dcérku Mayu, ktorá má so svojím exmanželom Ethanom Hawkem. Prvý diel Pána prsteňov mal premiéru v roku 2001 a natáčanie tak začalokrátko po pôrode Umy. Moderátor Colbert zavtipkoval, že je obrovským fanúšikom Tolkiena a dokonca aj on by tú úlohu vzal, ak by mu ju ponúkli. "Je určite čo ľutovať," dodala herečka.


Mohlo by vás zaujímať:Od Pomády k La La Landu: Kultové muzikály, ktoré zmenili svet!


Colbert potom spomenul jednu z jej najúspešnejších úloh vo filmeKill Bill a položil jej otázku, kedy dovolíla svojim deťom pozrieť si snímku. "Čakala som tak dlho, ako sa len dalo, aby to nevideli. Myslím, že to bolo zhruba pred štyroma rokmi. Deti mi potom povedal, že ich strašne bolelo, keď mi vo filme ubližovali, preeto som rada, že som počkala," povedala 46-ročná herečka.

Uma Thurman
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Uma má v súčasnosti tri deti dcéru Mayu (18) a syna Levona (15) s hercom Ethanom Hawkem a dcéru Rosalind (4) s francúzskym finančníkom Arpadom Bussonom. Najviac ju preslávili snímky Quentina Tarantina Pulp Fiction a dva diely Kill Bill.

Uma Thurman
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Pán prsteňovPulp FictionKill BillUma Thurman
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu