Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ďalší románik skončil: Sexi upír Stefan a jeho kolegyňa sa rozišli!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram/Paul Wesley)

Americký herec, režisér a producent Paul Wesley a jeho austrálska kolegyňa Phoebe Tonkin sa rozišli. Ako prvý o tom informoval portál E! News, ktorému to potvrdil nemenovaný zdroj.

"Stále sú dobrými priateľmi, len ich vzťah už skončil," uviedol. Podľa ďalšieho anonymu blízkeho 34-ročnému rodákovi z mesta New Brunswick vNew Jersey, ktorý sa zas vyjadril pre magazín Us Weekly, dvojica už nebýva spolu, ale každý z nich žije sám v Los Angeles.

Ďalší románik skončil: Sexi
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/Paul Wesley)

Wesley a 27-ročná rodáčka zo Sydney sa spoznali v roku 2012 pri nakrúcaní seriálu Upírske denníky (2009). O rok neskôr sa hercovi rozpadlo manželstvo s kolegyňou Torrey DeVitto a krátko na tozačal randiť s mladou Austrálčankou. Dvojicu spolu naposledy videli vlani v decembri.


Mohlo by vás zaujímať:Za slávnymi menami šľachetné srdcia: Sú hlasom utláčaných a bojujú za ich práva!


PaulWesley, vlastným menom Paweł Tomasz Wasilewski,je známy predovšetkým zo spomínaných Upírskych denníkov, kde stvárňuje Stefana Salvatorea. Ukázal sa i v množstve ďalších seriálov a tiež snímkach ako Liečba sexom (2004), Super jazda (2005), Pokojný bojovník (2006), Killer Movie (2008), Grázli z vidlákova (2012) alebo Before I Disappear (2014).

Ďalší románik skončil: Sexi
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/Paul Wesley)

Phoebe Tonkin sa zviditeľnila v seriáli H2O: Stačí pridať vodu (2006 - 2010). V Upírskych denníkoch sa predstavila akoHayley Marshall-Kenner a túto úlohu si zopakovala aj v ich spinoffe The Originals (2013). Okrem toho si zahrala napríklad v snímkach Nemilosrdní (2010), Tsunami (2012) či Miliardové výkupné (2016).

Ďalší románik skončil: Sexi
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/Paul Wesley)

Viac o téme: Upírske denníkyPaul WesleyPhoebe Tonkin
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu