Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Fešák Harris oslávil pokračovanie seriálu netradične: Dal sa tetovať!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: SITA)

Americký herec, spevák, režisér a producent Neil Patrick Harris si dal urobiť prvé tetovanie. Na členku ho zdobí znak tajného spolku Volunteer Fire Department (V.F.D.) zo seriálu A Series of Unfortunate Events (2017), v ktorom stvárňuje hlavnú zápornú postavu - grófa Olafa.

"SeriálA Series of Unfortunate Events pokračuje druhou sériou. Toto je na oslavu," napísal k tetovaniu Harris. Rodák z Albuquerquesi dal ozdobuurobiť u známeho tatéra Andersona Lunupri príležitosti predĺženia spomínaného projektu televízie Netflixna ďalšiu sezónu. Štyridsaťtriročný herec savýtvorompochválil na službe Instagram, kde zverejnil fotografiuz tetovacieho salónu.

Fešák Harris oslávil pokračovanie
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/Neil Patrick Harris)

NeilPatrickHarrisdebutoval v dráme Klárino srdce (1988) s Whoopi Goldberg v hlavnej úlohe. Za stvárnenie Davida Harta ho vtedy nominovali na Zlatý glóbus. V nasledujúcich rokoch účinkoval väčšinou len v televíznych projektoch, napríklad v rodinnom seriáli Doogie Howser, M.D. (1989 - 1993). Do sveta filmu sa pokúsil vrátiť účinkovaním v satirickom akčnom sci-fi Hviezdna pechota (1997).


Mohlo byvás zaujímať:Láska má mnoho tvárí: Vedeli ste, že týchto hercov priťahuje rovnaké pohlavie?


Po ďalších menej úspešných filmoch ako Správna vec (2000) alebo Utajené bratstvo (2002) pre neho prišiel zlom v kariére, keď ho obsadili do úlohy Barneyho Stinsona v seriáli Ako som spoznal vašu mamu (2005 - 2014). Vďaka nej sa stal okamžite miláčikom divákov na celom svete a tiež ho nominovali na ceny Primetime Emmy i Zlaté glóbusy.

Neil Patrick Harris so svojím manželom Davidom Burtkom
Zobraziť galériu (4)
Neil Patrick Harris so svojím manželom Davidom Burtkom  (Zdroj: Instagram/Neil Patrick Harris)

Zahral si aj v komédii Pofajčíme, uvidíme (2004) a jej pokračovaní s názvom Zahulíme, uvidíme 2 (2008) a tiež vo filmoch Šmolkovia 3D (2011), Šmolkovia 2 3D (2013) či Stratené dievča (2014). Na konte má päť cien PrimetimeEmmy, jednu za hosťovanie v seriáli Glee (2009) a štyri ako producent 63., 65., 66. a 67. ročníka cien Tony. Magazín Time ho v roku 2010 zaradil do stovky najvplyvnejších ľudí. Jeho životným partneromje David Burtka, vzali sa v roku 2014. V roku 2010 sa im narodili dvojičky, ktoré im vynosila náhradnámatka.

Neil Patrick Harris s manželom a deťmi.
Zobraziť galériu (4)
Neil Patrick Harris s manželom a deťmi.  (Zdroj: Instagram/Neil Patrick Harris)

Viac o téme: Neil Patrick HarrisDavid Burtka
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu