Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Opilci na pľaci: Títo herci nezvládli natáčanie bez alkoholu!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: internet)

Natáčanie filmov môže byť niekedy naozaj náročné, čo každý z hercov zvláda po svojom. No a niekto nezvláda. Pôsobiť ako opitý vo filme je v poriadku, ale byť skutočne pod parou, to už je iná vec. Pozrite, ktoré hviezdy to pri natáčaní prehnali s alkoholom!

Daniel Radcliffe vo filmoch oHarry Potterovi

Opilci na pľaci: Títo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: internet)

Byť chlapcom, ktorý prežil, asi nie je najjednoduchšie. Najmä ak ste mladým hercom, neustále usilujúcim sa nájsť svoju vlastnú cestu. Včase, keď mal Daniel Radcliffe len tesne po osemnástych narodeninách anatáčal šiestu časť, prezradil pre britský GQ magazín, že si uvedomil svoje problémy salkoholom. Navyšepriznal kopu alkoholických výpadkov. Predstaviteľ mladého čarodejníka síce nikdy nepil vpráci, no často sa stávalo, že na pľac už prišielopitý.


Mohlo by vás zaujímať:Z Harryho Pottera do Playboya: FOTO Spoznávate ešte mladú čarodejníčku?


Margot Robbie vo Vlkovi zWall Street

Margot Robbie
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Margot Robbie je jednou znajpríťažlivejších anajvyťaženejších herečiek súčasnosti. Veľkého prelomu by sa však nedočkala, keby nebolo ochotného a nápomocného člena štábu atrocha tekutej odvahy. Počas natáčania snímky Vlk zWall Street sa mala predviesť úplne nahá, zčoho nebola úplne nadšená. Pri prvej pikantnej scéne sa triasla od strachu abola presvedčená, že to nezvládne. Našťastie knej prišiel jeden zčlenov štábu aj so záchranou – fľašou tequily. „Naozaj sa mi prestali triasť ruky azvýšila sa mi sebadôvera,“ povedala sympatická herečka pre New York Times.

Billy Bob Thornton vSanta je úchyl

Opilci na pľaci: Títo
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: internet)

Billy Bob Thornton je známym hollywoodskym pijanom, ato vsúkromí aj na obrazovkách. Počas natáčania snímky Santa je úchyl stvárnil hnusného Santa Clausa, ktorý bol vpodstate celý čas vliehu. Aúplne rovnako aj jeho predstaviteľ.


Mohlo by vás zaujímať: Vo filme môže byť Santa Clausom každý: Kostlivec, škriatok, hulvát aj fešák


Natalie Portman aMila Kunis vČiernej labuti

Natalie Portmanová v Čiernej
Zobraziť galériu (5)

Aj hviezdy takého formátu, ako tieto dámy bezpochyby sú, si niekedy pri natáčaní musia dodať odvahu pomocou alkoholu. Predtým, ako sa mala natáčať podivná intímna scéna, vktorej boli herečky hlavnými hviezdami, so spolu podelili ofľašu tequily.


Mohlo by vás zaujímať: Keď deti žiaria v hlavnej úlohe: Alkohol, drogy, no obrovský potenciál!


Jennifer Lawrence – Hry oživot: Skúška ohňom

Jennifer Lawrence
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Jennifer Lawrence si vyslúžila povesť jednej znajlepších mladých herečiek súčasnosti. Spolu stým si získala reputáciu aj vrámci hollywoodskych večierkov, kde sa najčastejšie pohybovala vspoločnosti priateľky Miley Cyrus. Sama však priznala, že si pár drinkov dala už aj počas natáčania. Počas nakrúcania snímky Hry oživot: Skúška ohňom si spolu skolegami Woodym Harrelsonom aJoshom Hutchersonom popíjali, aby prežili zvlášť dlhý natáčací deň. Apotom aj vyrábali na pľaci tomu zodpovedajúci neporiadok.

Viac o téme: Jennifer LawrenceMargot RobbieDaniel RadcliffeNatalie PortmanMila KunisBilly Bob Thornton
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu