Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Sú nonstop na očiach, no svoje súkromie si strážia: Vedeli ste o tajných svadbách?

Zobraziť galériu (14)
(Zdroj: Instagram/Margot Robbie)

Niektorí sa vyžívajú v mediálnom ošiali, iní preferujú súkromie. To platí o všetkom. Dokonca aj o udalosti, akou je svadba. Sú však celebritné páry, ktorým sa to podarilo a unikli pozornosti novinárov. O ich svadbách sa mnohí dozvedeli až o pár dní či týždňov.

Amanda Seyfried & Thomas Sadoski

Sú nonstop na očiach,
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: SITA)

Amandu Seyfried preslávilo niekoľko tínedžerských a romantickýchfilmov. Objavila sa aj v muzikáli Mamma Mia!, kde si zahrala s Meryl Streep. Svojho manžela Thomasa Sadoskiho stretla v roku 2015 a po krátkej známosti sa zasnúbili. V marci tohto roka doslovautiekli a vzali sa bez svedkov v tajnosti. Spoločne vychovávajú dcérku. Seyfried trpí panickými záchvatmi a úzkosťou, má strach z pódia, preto až kým nespoznala svojho vyvoleného, odmietala hrať v divadle.

Margot Robbie & Tom Ackerley

Sú nonstop na očiach,
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Instagram/Margot Robbie)

Po filmovej Harley Quinn túžili mnohí. Margot Robbie si však toho pravého našla už dávno predtým. Zoznámili sa v roku 2013a krátko na to sa vzali. Okolo ich vzťahu kolovalo mnoho povier, no herečka ich zakaždým vyvrátila. Pár sa nakoniec zosobášil v oblasti Byron Bay v Austrálii.

Mary-Kate Olsen & Olivier Sarkozy

Sú nonstop na očiach,
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Instagram)

Jedna z najslávnejších detských hereckých dvojičiek Mary-Kate Olsen mnohých prekvapila vzťahom s o dosť starším mužom. Mnohí im kvôli takmer 20-ročnému vekovému rozdielu nedávali šancu, no ich vzťah vydržal od roku 2012. Sarkozy je nevlastným bratom bývalého francúzskeho prezidenta. Svoj vzťah držali dlho v tajnosti a dokonca sa objavili špekulácie o ich rozchode. Neskôr však bývalú detskú herečku a módnu návrhárku odfotili s obrovským zásnubným prsteňom. Vzali sa v súkromnej rezidencii v New Yorku. Najkontroverznejším detailom, ktorý unikol na verejnosť, boli misy plné cigariet.

Jennifer Aniston & Justin Theroux

Sú nonstop na očiach,
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: SITA)

Šťastie, ktoré našla Jennifer Aniston po boku herca Justina Therouxa jej priali mnohí. Po manželstve s Bradom Pittom a ich búrlivom rozchode ju médiá dlho prenasledovali, pretože na rozdiel od jej bývalého sa jej v láske až tak nedarilo.Všetko sa zmenilo v roku 2011, kedy sa pár zoznámil počas natáčania filmu Toto je raj (2012). Médiám svoj vzťah veľmi nevešali na nos, mali radi svoje súkromie a tak je to aj dodnes. Na oficiálnych akciách srší herečka šťastím a inú publicitu nepotrebuje. Spoločne si kúpili dom v luxusnej štvrti Bel-Air v Los Angeles, kde sa po niekoľkoročnej známosti v tichosti vzali.


Mohlo by vás zaujímať:Má diabolský úsmev, šarm a vytvoril legendárne postavy: Rebel Nicholson je nesmrteľný!


Mila Kunis & Ashton Kutcher

Sú nonstop na očiach,
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: SITA)

Ona mala osemročný vzťah s bývalou detskou hviezdou Macaulayom Culkinom. On bol dlhé roky partnerom a manželomherečky Demi Moore. Mila Kunis čelila mnohým fámam o ich svadbe, no všetky vyvrátila. Dokonca povedala, že manželstvo pre ňu nie je to najdôležitejšie a v roku 2011 sa rozišli. S Ashtonom Kutcherom sa herečka začala stretávaťpočas jeho rozvodového konania v roku 2012, o rok na to bol definitívne voľný. Po dvojročnom vzťahu sa zasnúbili a narodila sa im prvá dcérka Wyatt Isabelle. Vyzerá to tak, že ten pravý dokáže zmeniť vaše rozhodnutie a dvojica sa zosobášila v roku 2015 v Oak Glene v Kalifornii a svoj vzťah si obaja strážia.

Joseph Gordon-Levitt & Tasha McCauley

Sú nonstop na očiach,
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Facebook)

Joseph Gordon-Levitt je po hereckej stránke divákom dobre známy. Svoje súkromie si však notoricky stráži. O jeho vzťahu dlho nikto nevedel. Na verejnosť sa dostala až informácia o hercových zásnubách v roku 2014. Vzal si podnikateľku a zakladateľku spoločnostiFellow Robots Tashu McCauley. Okrem pár paparazzi fotiek sa o páre veľa informácii nedozviete. Vzali sa rok po zásnubách doma v tajnosti, majú spoločne syna, ktorého meno dodnes nezverejnili. Pár sa momentálne teší na druhý prírastok do rodiny.

Kristen Bell & Dax Shepard

Sú nonstop na očiach,
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: SITA)

Seriálová Veronica Marsová našla svoju lásku po päťročnej, nie veľmi úspešnejznámosti v roku 2007. Jej vyvoleným sa stal Dax Shepard, takisto herec, scenárista a režisér. Spoločne si zahrali vo filme Rande v Ríme (2010). O tri roky neskôr oznámili svoje zasnúbenie, no so svadbou čakali dovtedy, kým v Kalifornii nezlegalizovali manželstvá rovnakého pohlavia. Stalo sa tak v roku 2013 a Kristen Bell požiadala Sheparda o ruku prostredníctvom sociálnej siete Twitter. Svoje áno si povedali ešte v ten istý rok na mestskom úrade vBeverly Hills. Majú spolu dve dcéry.

Leighton Meester & Adam Brody

Sú nonstop na očiach,
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: SITA)

Fanúšikovia dvoch tínedžerských seriálov sa tomuto spojeniu určite potešili. Queen B a sladký Seth Cohen si k sebe našli cestu počas natáčania snímky Dcéra najlepšieho kamaráta (2011). O štyri roky sa vzali počas súkromnej ceremónie v Kalifornii. Jeden z najkrajších párov Hollywoodu dnes vychováva dcérku Arlo Day.


Mohlo by vás zaujímať:Ženy z nich šalejú: TOP 7 najsexi hercov súčasnosti, ktorí vám podlomia kolená!


Rachel Weisz & Daniel Craig

Sú nonstop na očiach,
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: SITA)

Craigovou osobnou bondgirl je až dodnes herečka Rachel Weisz. Dlhé roky boli priateľmi, no zaiskrilo to medzi nimi až pri natáčaní Domu hrôzy (2011) a už koncom roka 2010 spolu začali randiť. Po necelých šiestich mesiacoch sa vzali na súkromnom obrade v New Yorku, ktorého sa okrem nich zúčastnili ich deti z predchádzajúcich manželstiev.

Natalie Portman & Benjamin Millepied

Sú nonstop na očiach,
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: SITA)

Natalie Portman stretla svojho manžela počas nakrúcania Čiernej labute.Benjamin Millepied robil k filmu choreografiu. O rok na to oznámili svoje zásnuby a zároveň herečkine tehotenstvo. Vzali sa v regióne Big Sur v Kalifornii. Natalie Portman sa presťahovala s manželom do Paríža a okrem syna Alepha vychovávajú aj dcérku Amaliu.

Christina Ricci & James Heerdegen

Sú nonstop na očiach,
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Youtube)

Christina Ricci sa s Jamesom Heerdegenom, kamerovým technikom,zoznámila počas natáčania seriálu Pan Am v roku 2012. Netrvalo dlho a po pár mesiacoch vzťahu sa zasnúbili a tajne vzali v New Yorku. Jediným oznamom o svadbe bola fotka na Twitteri, kde sa herečka ukázala v svadobných šatách. Rok po svadbe sa im narodil syn Freddie.

Kate Winslet & Ned Rocknroll

Sú nonstop na očiach,
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: SITA)

Kate Winslet má za sebou dve neúspešné manželstvá. Ako sa hovorí, do tretice všetko dobré a jej tretím maželom sa stal Ned RocknRoll. Stretli sa v roku 2011, o rok na to sa zasnúbili a presťahovali sa natrvalo z New Yorku do Anglicka. Je ťažké uveriť tomu, že dokázali svadbu v New Yorku utajiť a vziať sa v tichosti. Jedným z hostí bol totiž herečkin najlepší priateľ Leonardo DiCaprio, dokonca ju viedol k oltáru. Pár vychováva syna Beara.

Viac o téme: Jennifer Aniston & Justin TherouxMary-Kate Olsen & Olivier SarkozyAmanda Seyfried & Thomas SadoskiMargot Robbie & Tom Ackerley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu